Відповідь: рульова яка саме? з гп чи без? В мене є якась, якщо кинеш фотку тої, що треба, скажу чи вона. Віддам за 100 грн з наконечниками
Відповідь: рульова Без підсилювача а як оприділити яку саме треба може візьми на зїзд і як що підійде я в тебе візьму.
Відповідь: рульова мені треба рейку рульову без гп на Г2 1,6д - може хтось порадить чи брати нову чи б/у - може хтось має ?
Відповідь: рульова Є майстер з хорошими рекомендаціями, який реставрує рейки. Завтра віддаю йому свою. Робота триває протягом одного дня, коштує десь 120-130 грн. Але він її не знімає і не встановлює, треба привезти вже зняту.
Відповідь: рульова я взав нову рейку, мені казали краще брати б\у оригінал бо нова довго не виїздить, але я повністю задоволений новою ! ! !
Відповідь: рульова В мене без г/п, цікавить з г\п і помпою в зборі, і без г/п також цікавить. Якшо та, шо ти маєш, на мій гольф підійде і в норм. стані, то я беру.
Відповідь: рульова це ціна на без г/п. З г/п маю повний комплект, але на нього вже черга Олег М. Перший.
Відповідь: рульова Питай в Олега М. - за скільки він візьме той комплект, така й буде його ціна . Ринкової не знаю. За рейку без гідрака ціну я озвучив.
Відповідь: рульова Я тебе питав ше в квітні 2007 за ту рейку з гідраком (пост № 7), коли в Олега ше гольфа не було...а взагалі рейку без гідрака я вже з Польші привіз, так шо раз він перший на черзі-то хай бере. Я в Польші пошукаю.
Відповідь: рульова Так в тебе Г2, а у Олега Г1. Рейки різняться у ціх машинах!!! Ще невідомо, що у Ореста за рейка лежить!
Відповідь: рульова Хай бере, приколхозить молотком. Ну там підріжуть де треба, головне правильний ара-сервіс найти.
Відповідь: рульова Друже Markell, що ж ти так недружелюбно. Невже гадаєш що га Г-1 буду колхозити рейку від Г-2. В Ореста рейка взагалі-то від Скірокко, на на Г-1 точно така ж рейка.
Відповідь: рульова Або 20-го (якшо встигну, буду у Львові тільки один день) або на початку липня. Подібні речі прошу обговорювати тут