Хто знає контакти де нормально можуть замінити, а саме випресувати і запресувати (а не вибити і забити)? Наперед дякую.
Відповідь: Сайлентблоки задньої балки рік тому міняв в своєму гольфику, робив все сам, коли зняв балку то побачив що вони напевне відколи машина, на заміну пішов цілий день, вибити незмогли, випалювали різаком, а нові ставив саморобним сйомником, зайшли без проблем.
Відповідь: Сайлентблоки задньої балки Да уж. Проблема заміни досить велика. Нажаль різака немаю. А коли ти зняв балку то тормозуху зливав? Як виглядав і з чого робився саморобний зйомник?
Відповідь: Сайлентблоки задньої балки Коли я знімав балку, то неміг відкрутити тормозні трубки тому що вони були старі, короче я їх позривав, прийшлось купляти нові, і після того прокачувати всю систему. Якщо відкрутиш трубки без проблем, то тормозну жидкість зливати необовязково, можеш поставити під пробку розширітільного бачка (на тормозну жидкість) кусочок фульги, так ти зменшиш витікання жидкості з системи, або трошки складніший варіант, шукаєш регулятор задніх тормозів (він знаходиться злівої сторони майже біля балки, побачиш, до нього підходять чотири трубки) відкручуєш дві або верхні або нижні трубки підставляеш по кусочку фульги і закручуєш назад! П.С Незабудь після завершення робіт відкрутити і витягнути ту фульгу і прокачати тормоза! Сйомник зроблений з шпильки завздовжки 20-30см,з одного боку нарізана ліва різьба з іншого права, дві гайки, кусочок труби (10-15см) діаметер якої більший за діаметер салінблока(щоб салінблок проходив вільно через цей кусочок труби) і дві пластини (тіпа шайб) товщиною 3-5мм трошки більших по діаметру чим діаметр труби. Удачі!!!
Відповідь: Сайлентблоки задньої балки Підкажіть, порадьте настав час міняти задні сайлентблоки які взяти, і де краще зробити заміну?
Відповідь: Сайлентблоки задньої балки на кульпарківській напроти лікарні (там де сердечників лікують) є сервіс там працює Володя я в нього недавно робив він власне запресовує робота коштувала 150 грн.
Відповідь: Сайлентблоки задньої балки Остап, а я був свято переконаний, що маючи підйомник ти сам заміниш сайлентблоки, - дивно, видно часу немав ...
Відповідь: Сайлентблоки задньої балки Небуло часу тож треба балку знімати. А міняти сайленблоки треба було негайно бо їх вже там практично небуло.
Відповідь: Сайлентблоки задньої балки Фірму не пораджу. Сам брав Лемфордер (принаймні Петро так казав) Скажу одне - На них не економ!!! Я міняв на перехресті Мудрого/Степанівни
Відповідь: Сайлентблоки задньої балки майстер який робив сказав що без того робити не буде а тепер ше в мене на гаражі буде. Доречі треба ше одну таку зробити
Відповідь: Сайлентблоки задньої балки а хто знає, що на гофліка 1 можна поставити,може з іншої моделі підходить, бо рідних сайлентів під заказ немає, тільки оригінал з Германії і дуже дорогий ?!
Відповідь: Сайлентблоки задньої балки Чув, що з "Москаля 41" буцімто підходять. Але на 100% стверджувати не можу. :-(
Відповідь: Сайлентблоки задньої балки кажуть шо ті сайленти оригінальні вічні.. принаймні вже якшо їх міняєш то потім викидаєш з машиною..
Відповідь: Сайлентблоки задньої балки Я в своїй балці поміняв оригінальні (рідні!!!) сайленти рік назад...через то шо вони візуально потріскані були. Ті, шо стоять зараз (лемфьордер) вбитіші набагато, хоч візуально нульц. Фігню коротше зробив, мій оригінал ше років з 10 би поїздив думаю.
В суботу поміняв (дякуючи клубу за інфу, що нєхєр лізти туда самому у знайомого на сервісі,сам би загнувся напевно ) задні сайлентблоки,балку не знімали,на все пішло 2 год. роботи кувалдометром і 150гр.за роботу, і 240гр.за сайлентблоки фірми Лемфордер.Якщо комусь потрібно звертайтесь.
99% нігде, випресувати їх не реально. В повному розумінні цього слова впевнений на 99% шо теж нігде (не уявляю собі преса де можна цю балку запхати) Єдиний метод це ручними струбцинами і т.п. запресовують