Шановні, стався у мене прікол...На 300 тис. спідометер мого жужу, сам обнулився і знову почав рахувати кілометраж від 1-ці. Ніяких побічних ефектів не помітила. Машина заводиться нормально, їде як і їхала. Перше, що спадає на думку - ресурс мотора розрахований на 300 тис.???? Цікавлять ваші думки...Дякую
Механічний одометр скинувся на 0? Чи електронний? Якшо електронний - то шось збойнуло, якшо механічний - то проблема механічна в коліщатках. Це ніяк не проблема ресурсу мотору. Моя порада забити, здити рік, помалювати і продати як нєбіт нєкрашен гаражнає хранєніє арігінальний прабєг)))
Все нормально. На Г3 по першому кругу на одометрі є напис "ТОТАЛ". Після 300 тис одометр обнулюється і напис зникає. Що буде після наступних 300 тис- історія замовчує.
Та то хлопаки приколюються. спідометр навіть після міліона не обнуляється просто одинички не видно... і тоді не понятно чи один міліон чи два чи три..)))))) Ельза може то в тебе міліон був...)))))) Напевно в приборці щось коротнуло і скинуло память мікросхеми... ще раз коротне і щось інше "обнулиться". Як дуже смущає приїдь я тобі напишу скілько скажеш
Гоните собі з мене всі, та? :P Ніфіга, до міліона я ще не накатала. Ну хіба попередньому власнику вже обнулило )))) Можливо просто так співпало. Теж один дятько казав, швидше за все Дякую, Кум, буду мати на увазі ))))
А на пасатах Б3 теж так??? Я купив приборку МФА з 299000 дійшовши до 300000 скинулось на 101000 . Електроніка.