По заводу він є Шукай несправність по схемі Доречі так само не працювало в Fasta - попитай може він щось знайшов
Якщо ти розбирав перемикач(гольф2) то ти бачив білу заглушку, яка недає перемикачу переміститися в саме нижче положення. Тобто в даний момент в тебе три положення 0 (вимкнено), повільний рух(перше в гору), швидкий рух(друге в гору) А преривчасте - перемикач вниз (нижче 0), саме для моделей де нема цього режиму стоїть заглушка. Витягуємо заглушку, міняємо реле двірників (номер нескажу). В тебе стоїть високе реле, а потрібно низьке. Знайдеш номер реле скинь!
блін так важко є 2 типи реле: 19 - в самомому повільному режимі (перемикач вниз) немає змоги регулювання інтервалу роботи щітки 99 - є новішою і в самомому повільному режимі (перемикач вниз) має змогу регулювати інтервал роботи щітки.. для початку треба подивитись яка у вас.. афтар теми як виявилось мій старий кулєга і я йому все розказав вже в живу якщо треба буде то ще раз підїду і покажу
а в мене чомусь стоїть № 18 (оригінал VW), правда режим з переривом теж не працює... тільки повільний і швидкий.! треба значить міняти на 99
Юра, не спіши.. давай я попробую свою релюшку на машині автора теми а тоді вже будеш купляти бо може бути шо блок запобіжників не прийме ту релюшку.. або як буш у Львові маякни попробуєм на твоїй.. в любому випадку повідомлю про результат.. ше є така фігня шо сам перемикач не опускається вниз там стоїть якийсь обмежувач якшо його вдастся викинути то все обійдеться релюшкою якщо ні то ше підрульовий мабуть прийдеться міняти..
В мене є хід перемикача і в низ, але працює, так як 1 режим вверх, крім того теж не працює кінцевик. . . Соларісе, може якось з понеділка здибаємся і попробуєм поміняти реле?! Тай ще є пару питань до тебе. Закинь в ПП свій номер.
Тема про щітки в загальному. . . Шагі писав, що у нього не працює кінцевик, у мене теж! Тобто коли вимикаю щітки вони не вертаються у вихідне положення!!!