Що це за фірма?

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Чортопхай, 5 лис 2011.

1. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Признаюся без биття - люблю старших бабців і дідусів.

Одну таку піймала нині на вулиці. Логотип страшно знайомий, а сказати не можу.

Може хтось знає, що за фірма виготовила цю бабцю, а може щось і про саме авто знаєте більше?

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Знайшла!!!

Це німецька фірма Magirus-Deutz, заснована в 60-их роках ХІХ ст. комендантом пожежників в Ульмі. Найбільше фірма виробляла вантажівок у 50-60-і роки ХХ ст. А у 1975 р. ввійшла до складу концерну Iveco.

Ну от і поговорила... з розумною людиною. :dntknw::blush:

3. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    я думав тюнінг газ-53.:mocking:

4. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Прикольний Магірус, мені такі подобаються.

5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Десь, недавно, читав гарну стаатю, саме про такі машини, правда про пожежні і для спец операцій. Вчора перерив все, а так її і не знайшов. Виявляється пару таких машин були (є?) у Львові.

6. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Я це накопала тут.

Цікаво би було дізнатися, чи ті, що у Львові, ще живі.

7. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Одну пожежну бачив на Рясне2(на дизель сервісі міняли форсунки), стан офігенний, апарат крутий.

8. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Сорі за ОфТоп, а шо то за сервіс, треба мені сальнички поміняти на супербі дизельному, ну і подивитися чого піддимлює...
    А ще мо хто знає грамотні севіси по дизелях?

9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Навіть не припускала, що буду ще дописувати пост у цій темі. Але так склалося... Хочу поділитися з однодумцями приємною новиною.

Щойно отримала листа, що ця моя знимка виграла нагороду журналу "Авто Світ" №49.

Поки що не знаю, яка нагорода (може запах-ялиночка в салон :mocking:), і коли її отримаю, але факт залишається фактом. Приємно, чи що? :blush:

• Подобається Подобається x 2
  10. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    ВАУ!!!! Вітаю! А яка тема конкурсу була?
    Поляки би мали дати щось хороше... Чекаєм з нетерпінням на оголошення, який був приз.
    Може дісно, почати всім брати участь у різних конкурсах, і таким чином рекламувати клуб?
    Як братимуть інтерв'ю, скажи так скромно: "я з Львівського VW клубу!"

11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Дякую! Тема конкурсу "Фоторепортер" у тому журналі постійна: бачиш якесь нетипове авто або ситуацію на дорозі, або "дикий" знак, - фоткаєш і присилаєш до них з описом.

Інтерв"ю брати з того приводу не будуть, але, якби питали, то, звичайно, я пам"ятаю адресу своєї прописки. :D

Щодо нагороди, то мені стало відомо, що фотка зайняла І місце!!! :yahoo: А нагородою тим разом є книжка про... наших друзів - псів :mocking: :mocking: :mocking: Я їх дуже люблю, тому впевнена, що приз мені сподобається.

ПиСи. А нам би й справді брати участь у конкурсах, а, якщо таких нема, то й самим організовувати, наприклад, при нагоді гучних міських свят (із залученням преси). У нас в Клюбі - що голови на місці, що руки й ноги ростуть звідки треба. Хіба ми не можемо???

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)