Признаюся без биття - люблю старших бабців і дідусів. Одну таку піймала нині на вулиці. Логотип страшно знайомий, а сказати не можу. Може хтось знає, що за фірма виготовила цю бабцю, а може щось і про саме авто знаєте більше?
Знайшла!!! Це німецька фірма Magirus-Deutz, заснована в 60-их роках ХІХ ст. комендантом пожежників в Ульмі. Найбільше фірма виробляла вантажівок у 50-60-і роки ХХ ст. А у 1975 р. ввійшла до складу концерну Iveco. Ну от і поговорила... з розумною людиною.
Десь, недавно, читав гарну стаатю, саме про такі машини, правда про пожежні і для спец операцій. Вчора перерив все, а так її і не знайшов. Виявляється пару таких машин були (є?) у Львові.
Сорі за ОфТоп, а шо то за сервіс, треба мені сальнички поміняти на супербі дизельному, ну і подивитися чого піддимлює... А ще мо хто знає грамотні севіси по дизелях?
Навіть не припускала, що буду ще дописувати пост у цій темі. Але так склалося... Хочу поділитися з однодумцями приємною новиною. Щойно отримала листа, що ця моя знимка виграла нагороду журналу "Авто Світ" №49. Поки що не знаю, яка нагорода (може запах-ялиночка в салон ), і коли її отримаю, але факт залишається фактом. Приємно, чи що?
ВАУ!!!! Вітаю! А яка тема конкурсу була? Поляки би мали дати щось хороше... Чекаєм з нетерпінням на оголошення, який був приз. Може дісно, почати всім брати участь у різних конкурсах, і таким чином рекламувати клуб? Як братимуть інтерв'ю, скажи так скромно: "я з Львівського VW клубу!"
Дякую! Тема конкурсу "Фоторепортер" у тому журналі постійна: бачиш якесь нетипове авто або ситуацію на дорозі, або "дикий" знак, - фоткаєш і присилаєш до них з описом. Інтерв"ю брати з того приводу не будуть, але, якби питали, то, звичайно, я пам"ятаю адресу своєї прописки. :D Щодо нагороди, то мені стало відомо, що фотка зайняла І місце!!! А нагородою тим разом є книжка про... наших друзів - псів Я їх дуже люблю, тому впевнена, що приз мені сподобається. ПиСи. А нам би й справді брати участь у конкурсах, а, якщо таких нема, то й самим організовувати, наприклад, при нагоді гучних міських свят (із залученням преси). У нас в Клюбі - що голови на місці, що руки й ноги ростуть звідки треба. Хіба ми не можемо???