Що краще нові передні тормозні диски чи вживані

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Василь125, 24 тра 2012.

1. Василь125

Василь125 Active Member

Гольф 3 1993р.в. 1,9ТД - був.
    AFN 1,9 ТДІ - є.
    Всім привіт! Хочу запитати хто знає, в мене слабенькі гальма на Гольф 3, з колег хто пробував їздити говорять також що слабенькі. Хочу покращити гальма купити нові тормозні диски в мене не вентильовані з колодками і залити нову рідину в тормозну систему, чи купити вживані тормозні диски з колодками, що краще? Я цю машину у вересні минулого року купив і судячи з всього колодки попередній власник ставив вживані таке враження що вони палять диск а не гальмують, диски швидко нагріваються якщо гальмувати часто, наприклад по місту їздити гріються, диски мають такі доріжки. горбики одним словом не рівна поверхня!

2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    якщо бу ставити, то шукай комплект передніх 256мм(в ідеалі 288мм) вентильованих разом з супортами і задніх дискових. ефект буде

якщо лишатись із своїми гальмами, то тільки нові диски\колодки. якщо хочеш менше перегріву, то шукай з прорізями brembo max диски або аналогічні ATE чи Otto Zimermann

3. Василь125

Василь125 Active Member

AFN 1,9 ТДІ - є.
    Я не знаю чи знайду такі вживані, якщо і знайду тільки за передні вони захочуть 150 доларів за пару. А нові прості коштують 140 грн. 1 диск я не знаю що за прорізи ще не бачив таких дисків, скинь фото якщо маєш де знайти, ну і десь 130 грн. колодки тільки не знаю чи на 2 диски чи на один. З прорізами я обов"язково запитаю в магазині. А колодки які, мені говорили що є такі що швидко стираються ну і звісно гарно гальмують і такі що менше стираються але менше гальмують і палять диск ну і звісно перегрівають, таке щось чув чи це легенда?

Останнє редагування: 24 тра 2012
  4. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    такі дешеві диски і колодки в жодному разі не бери - якість ге і чи не перегріватимуться - то під великим питанням.
    я собі взяв але ще не поставив
    гальмівний диск Brembo 09.5166.75 брав по 455грн за штуку типу таких http://www.brembo.com/en/car/replacements/products/pages/brembo-max.aspx зараз вони по 565 грн. або брати аналогічні ATE 24.0320-0128.1
    і колодки ATE 13.0460-2957.2 271 грн за комплект
    все брав на екзісті

якщо брати просто нові і звичайні то я б брав все ATE
    диск 24.0113-0178.1 248грн*2 і колодки 13.0460-2958.2 321грн то все для невентильованих 256

5. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Купуєш передні вентильовані нові диски та колодки і маєш чистий спокій.
    Заодно перевіриш чи нормальні супорта(чи не підклинені поршні, цілі манжети) та направляючі
    Я наперід ставив Брембо(вентильовані), а колодки Феродо СТ. Потім вже поставив собі на задні теж Брембо(прості).

6. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Попередній власник поставив б/в колодки на б/в диски. Через це утворилась ерозія на дисках і колодках. Колодки ріжуть диски !
    Можна проточити ці диски, якщо їх товщина ще позволяє це зробити ! І поставити комплект нових колодок. Продаються лише комплектом ! 4шт. !
    Звичайно найкращий варіант - нові вент. диски + нові колодки !

Але ні в якому разі не використовуй б/в колодки ! Ні до нового, ні до б/в диска.

Перфоровані диски не раджу ставити. Нах вони на твій Гольф. VR 6 - інша справа !

7. Василь125

Василь125 Active Member

AFN 1,9 ТДІ - є.
    Як я можу на прості диски не вентильовані поставити вентильовані товщина диска різна не підійдуть на супорта мої!

8. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    я цього не писав.це писав Rusmaks. Він мав на увазі купляєш ЯКІСНІ нові штатні диски і колодки

9. Василь125

Василь125 Active Member

AFN 1,9 ТДІ - є.
    Там є якась різниця відстань від диска до колеса я щось міряв в мене ніби 2,4 сантиметри?
    P.S. Колега брав в магазині вентильовані диски правда до рено вантажного 3 тонажного по 300 грн. за шт. Я був здивований по ціні і ще вентильовані/

10. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Це і мав на увазі.

11. Василь125

Василь125 Active Member

AFN 1,9 ТДІ - є.
    Я також так думаю що не підійдуть! Думаю може хтось щось експериментував, вигадував тому і запитував.

12. Василь125

Василь125 Active Member

AFN 1,9 ТДІ - є.
    До речі а рідина яка підходить до Гольфа, треба би було долити в бачок головного не знаю навіть яку? Потрібно міняти всю рідину і прокачувати щоб було добре?

13. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    DOT 4 але бери якусь типу TRW, ARAl, ATE. і взагалі по мануалу її треба що 2 роки міняти

14. Василь125

Василь125 Active Member

AFN 1,9 ТДІ - є.
    Поміняти всю рідину це проблема? Як стару спустити? Як залити нову? В жигулю я просто відкручував спускні клапанки де прокачується гальма, накачав повітря в бачок вся рідина вийшла під тиском повітря, не закручуючи клапанки я залив нову рідину коли рідина вже вийшла з чотирьох клапанів я їх закрутив і почав кожний прокачувати по черзі і все. А в Гольфа як?

15. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Чому ніхто не дивиться по клубних магазинах в мене наприклад би ті диски коштували до 400 гр.

16. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Я собі на Джетту 2 замість повних поставив вентильовані також розміру.Повний диск тоньший а колодка грубша,а венильований грубший а колодка тоньша.Якщо щось потрібно звертайся.

17. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Так само :morning1:

18. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Буду знати. Якраз треба ще одну позицію купити, але мабуть не в цій темі обговорювати

19. SERHO

SERHO Новачок

sharan
    б/у диски можуть бути трохи криві від перегріву і при гальмуванні буде бити кермом.думай сам, але якщо вони з мінімальним зносом, то бери і не думай бо верняк на половину дешевше

20. dfs

dfs Active Member

vw/jetta2/RF
    Гріються то не значить, що перегріваються!
    само бюджетно і правильно буде
    а ще ревізію супортам зробити. І не слід забувати про задні гальма (вони можуть образитися і перестати працювати ).

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)