Що краще, ВАЗ 2109 в хорошому стані, чи Гольф 2 в сумнівному?

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Bodyn, 13 сер 2009.

1. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Я вже не знаю що думати. Плюси кожного автомобіля рахую, а висновку зробити не можу!Hellp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:girl_angel:

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Г2 полюбому... Жигуль він і в африці жигуль...

• Подобається Подобається x 1
  3. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    В співробітника є девятка новіша(2005) ніж мій пассат(1991) так от він сам каже шо деталі дешеві але комфорту і задоволення від їзди 0.
    З гольфом канечно намучишся більше на початку але якшо нормально все зробити то буде тебе радувати ще довго.
    П.С. різницю між гольфом і "ВАЗ 2109 в хорошому стані" побачиш після того як поїздиш на тому чи на тому хоча з рік і повір вона буде разючою і не на користь девятко.

4. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    Golf 2!!! однозначно надійніша авто.
    думаю на цьому форумі буде 100% відповідь що Гольф2

Останнє редагування: 13 сер 2009
  5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    ТІЛЬКИ ГОЛЬФ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Навіть і не думай брати те чудо "Совєт-автопром". Сам подумай. в німців кожних 5 років іде повна зміна як в кузові так і в комплектації автівок. А двигунів ти бачив скільки німець накумекав за бакалом пива???))))
    А "Русіш-індастріш-бидлопроммаш" що виробляє???? Як вкрали в німців і італійців заводи в 45 році так і по сей день виробляють одного і того ж тазіка. Зараз навіть гірше....колись то були тазики, а зараз консервні банки!!!!!!!!!!

6. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    Полюбе Гольфа.Чому? 1.якість.2.кофорт.3.запчастини хоча і дорожчі але в 2-3 рази довше служать.4.вигляд на мою тяму в німця ефектніший(але про смаки не сперечаються)
    ну ти тоже знайшов на якому форумі порівнювати палець з г....)))))))

7. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    я так і думав, і на іншу відповідь не розраховував:D практично такі ж відповіді на вазівському сайті))))))))) а вскіки будуть дорожчі деталі???:morning1:

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я б сказав не В скільки, а НА скільки))) Та й дивлячись що саме!

9. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Деталі не набагато дорожчі ніж до ТАЗу. Мав девятку скільки їздив стільки і матюкався.

10. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а як здеталями до гольфа, проблеми з доставанням є?(а точніше до G2 87-89рр)

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Глупе питання на форумі VW

12. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а де його задати? на форумі львівських кулінарів?
    напиши де, і я з радістю задам там!:gamer:

13. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    кароче, дядьку Bodyn, на форумі ТАЗ 2109 хай вони себе рекламують. Я сьогодні бачив оне 21099. дуже прикольно було дивитись як коліна пасажира впираються в панель. а ще прикольніше, коли руль тре по ногам і педалі шукаєш також під ногами.:D

Проблеми з запчастинами? - ніяких. навіть до мого Сінкро.:nea:
    питання ціни деталей?? - це навіть соромно питати.:mocking::blush:
    ту деталь ти поставив і тільки слідкуєш за рівнем масла, води, станом колодок і пильників на полуосях.

і ще один аргумент на користь Фольца - ту дев*ятку знесе на повороті при швидкості 80-90 км/год. :bad:

14. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    тільки ось ця причина переповнила чашу мого вибору:yahoo:

15. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Маю службову девятку 2003р. і VW Corrado 1992р. Девятка пройшла 168 тис., тиждень тому зробив мотор - потріскали всі компресійні кольца і одне маслосйомне. Салон гримить так, що навіть музика на МАХ волюмі не помагає. Корозія на кришці багажнику, арках. Корада пройшла 208 тис. і ніяких натяків на корозію чи ремонт мотора нема. Комфорт їзди в "батарейці" і фольксі навіть не порівнюю, думаю більшість форумчан згодяться.
    Запчастини взагалі не проблема, враховуючи кількість автошротів і автомагазинів.
    Так що вердикт однозначний - тільки VW.

16. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    На мою думку ніхто з "форумців" тобі поганого не порадить і всі тобі однозначно скажуть "Зер Гуд" Гольф !!!

П.С. Тільки коли надумаєш купувати, то обов'язково порадься з людьми, які вже всі "зуби" з'їли на Гольфах.
    Успіхів у пошуці.

17. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Ще добавлю - коли пригнав девятку з Сімферополя в Коломию, а це 1250км, від ультракомфортних сідушок моє тіло набрало форми шахматного коня :bad:.

18. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    а мене настільки зхарили ті сідушки, що поставив собі від Опеля Аскони. хоч спина не боліла, але проблема з ногами і педалями не була вирішена

пі.сі. Якщо хочеш 2109, то бери гнилу, так щоб можна було ноги трохи з днища кузова виставляти))))))))), а то затікають:D

19. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    тут є такі? і чи такі зможуть помогти?:girl_angel:

20. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    звичайно що є.

пробуй. проси. стукайся.))))))))

краще почитай теми. там має все писати. і про вибір авто і про переоформлення і про ТО і тд. і т.п. для загального розвитку

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)