Що краще, vw t4 чи t5??

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем espritenergy, 12 січ 2011.

1. espritenergy

espritenergy Початківець

VW T4
    Привіт любителям VW! В мене т4 1.9TD 02', думаю міняти на т5. Хочу почути Вашої думки на рахунок технічної частини. дякую.

2. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    Неодноразово чув від знайомих скарги на т5, які до того мали т4. Казали на т4 їздили проблем не знали, а з т5 частенько шось вализать... Хоча дивно, машина новіша, в ній би мали бути враховані всі мінуси попередньої моделі.

3. espritenergy

espritenergy Початківець

VW T4
    Т4 експлуатую рік, ще нічого не міняв. Нехочеться продати хорошу машину, а купити якесь гг.:nea:

4. ora11

ora11 Початківець

vw-T4 2.5TDI
    катаюсь з 2004р. супер . Стандарт заміна ременів , ходова,370тис. поміняв повністю
    зчеплення(їх мінус).

5. Андрій

Андрій Початківець

VW Passat 2.0 FSI 2007
    Особисто декілька років експлуатував Т4 2.5 ТДІ, хороший, витривали автомобіль. Моя думка що Т4 кращий, на Т5 скаржаться.

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Т-4 має складнішу і одночасно надійну підвіску.
    Т-5 підвіска аля легковушки

Перевага Т-5 - сучасна і комфортна машина дорожча в обслуговувані
    Я б Т-4 на Т-5 не міняв, хіба якщо б щось заставляло.... (гнила машина, мертвий двиг і т.д....)

7. espritenergy

espritenergy Початківець

VW T4
    Так, погоджуюсь, Т5 гарна машина. Дизайн гарний, більше комфорту, але надійність Т4 бере своє. Напевно залишусь при своїй. :yes:

8. subaruk

subaruk Початківець

suburban
    Залишайся при своїй. У надійність т4 і т5, це просто я незнаю. Ніжний дуже т5, перевірено на власному досвіді.

9. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    Якщо є можливість міняй краще свій Т4 на Т4 в 2,5ТДІ 75kw мотор!!! Сам би з радістю пересів з свого 2,4 на такий 2,5!!!!

10. even91

even91 Active Member

Passat B3 1.8 AAM '91
    Я також чув дуже багато скарг на Т5, Т4 рулить однозначно!

11. subaruk

subaruk Початківець

suburban
    @ndriy правильно підмітив:yes: 75 просто не вбиваємі коняки, і економічніші ніж 2,5 65, ну а з 2,4 то і порівнювати не треба ) у мене в самого 2,4, але коробка каравелли стоїть (57 кВТ), то їздив на 75 це просто самальооот :yahoo:

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Зараз у каравеллу замість рідного 1.6 ставимо 1.9 ТДІ 75квт. Цікаво буде як він з рідною коробкою себе поведе.

13. subaruk

subaruk Початківець

suburban
    1,6? То напевно Т3?

14. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047
    Ну не скажу що поганий Т5 но надійніший Т4, чому, пояснюю- в батька був Т4, 2.4 диз., 1995 р., наїздив він на ньому 120 тис. за 2 роки, і загальний пробіг станови 500 тис. з ремонту, було поміняне зчеплення, колодки. пружини задні, і прокладка головки блоку, та шарові опори- все, я на ньому гонив як дурний, рвав з місця так само як шалений.
    Купили Т5 2006 року з побігом 150 тис., 1.9 тді, за 1 рік і 23 тис км., за руль я не сідав практично ніц один раз їздив і то полегоньку -полегоньку, поміняне зчеплення за 500 євро, задні амортизатори за 150 доларів, всі колодки тормозні за 200 доларів, ремінь і роліки 250 доларів, і помелочі ше кпа всього приблизно 200 доларів, разом приблизно 1400 баксів і він дальше не ідеальний, а забув ше піввісь з шрусом(чомусь шліци злизало) за 400 доларів= 1800 баксів.Притому шо грузів він не возив виключно батько з мамою то туди то сюди то на село. Короче і я і батько в шоці, були від тої машини, перед новим роком продали і перехрестились.
    Не знаю або то якість фольца так впала або в мене немає слів .
    Я великий прихильник Фольца но їзджу на Ланосі в якого вже пробіг 100 тис, і ше ходова вся рідна і за три роки в машину крім бензи і масла з рохідниками ніц не вклав ,а на нового фольца ше не заробив.

15. espritenergy

espritenergy Початківець

VW T4
    Досить цікава історія :), Залишаюсь при свому Т4, це остаточно:yes:

16. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047
    Якшо міняти Т4 то хіба що на Мультік або Каравелу але тільки Т4 можна і з косим фарами він гарніший хоч в Голандії вироблявся завжди (а щеплення в ньому також демферне нооооо набагато надійніше за Т5-товське.) Мій вирок - Т4 то останній мінівен який був "зроблений з любовю" (взято зі старого лозунгу Фольца). І ше одне кузовщина в Т5 тобто вся бляха яка є , дуже тонка, мягка, як всіх нових машинах, не встиг притулитись то вмятина. А в Т4 я по даху ходив з відром води і зі щіткою дах мив , хоть би х..й, потім ставав на капот, і злазив, вот так, хто не вірить попробуйте.

17. BOXER

BOXER Active Member

Opel Astra G 1.6, Peugeot Partner
    таки так :)

Наразі експлуатуємо Т5-ий майже рік, пробіг майже 10 000. Нарікань, тьфу-тьфу, нема. Машина 2007 року, пригнана з Голландії за 2 тижні до купівлі нами, загальний пробіг тепер 105 000. На комплектацію можете тут глянути: http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=21&t=20890

Так от щодо обслуговування:
    - фільтр паливний - ціна 450 грн.;
    - фільтр повітряний - 120 грн.;
    - фільтр масляний - 76 грн.;
    - ремінь і роліки - 1100 грн.;
    - масла треба заливати 5.5 л.

Стосовно надійності наразі нарікань нема, машину не товчем і не грузимо сильно, але бігає регулярно. Після неї я закохався в ВАГівські ТДІшки :D

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)