Маю двигун від Гольф 2 1.3 карб, хочу його ставити на Баркас, і хочу вижати з нього максимум: приймаю всі поради, бажано з цінами і де то все можна взяти?!?
Відповідь: Що можна вижати з двигуна 1.3 карб від Гольф 2 по-перше, в гаражі є 3 двигуна 1.3; по-друге, я би з радістю і 1.8 G60 та місця мало і кріплення КПП не підходить, а там стоїть КПП під 1.3 Ще варіант пібрати інший двигун щоб кріплення підходило(співпадало) з 1.3???
Відповідь: Що можна вижати з двигуна 1.3 карб від Гольф 2 Блок буде твый, з 1,3 а наповнення блоку змінюється. Але я на 100% не знаю, можна то прокрутити чи ні... Тому що з 1,6 - 1,8 без проблем робиться. А от з 1,3 - 1,8 не знаю... По темі...Можна облегшати маховіка, поставити роспредвали. І т.д. Але то все не має сенсу, бо під більш потужний двигун потрібна і більш потужніша коробка. А вона тобі не стане.
Відповідь: Що можна вижати з двигуна 1.3 карб від Гольф 2 КПП витримає рідна, я впевнений Говори тех.х-ки і ціни рас-лів і т.д. Чув що можна на моноінж. переробити?
Відповідь: Що можна вижати з двигуна 1.3 карб від Гольф 2 ІМХО не вартує тим займатись, сам маю 1,4 П,С, а шо означає сатвити на баркас?
Відповідь: Що можна вижати з двигуна 1.3 карб від Гольф 2 Не баркас, а Баркас - машина така, ГДРовська,випускалась 1963-1991 ось http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?t=3187, де в останні роки по ліцензії ставили двигуни 1.3 карб від Гольф 2. Дилема в тому що туда щось більше не засунеш, і тому приходиться задовольнятися тим що є:-( Тому і хочу дізнатися що можливо вижати з того двигуна:?: :roll:
Відповідь: Що можна вижати з двигуна 1.3 карб від Гольф 2 3 1.3 можна зняти 90к.с. Можна зробити двигун PY - 1.3 G40 А кріплення на кузові однакові що на 1.3, що на 1.8 16V...
Відповідь: Що можна вижати з двигуна 1.3 карб від Гольф 2 а тут будь-ласка конкретніше що до чого, а то знаю що в стандарті він 55 к.с., якщо не помиляюсь ...
Відповідь: Що можна вижати з двигуна 1.3 карб від Гольф 2 А я тільки думав подібну тему задати! Кажи все до найменших дрібниць.
Відповідь: Що можна вижати з двигуна 1.3 карб від Гольф 2 Трошки оффтопу для роздумів Mazda RX-8 має моторчик 1.3 потужністю 238 кінських сил
Відповідь: Що можна вижати з двигуна 1.3 карб від Гольф 2 +1. То зовсім друга техніка. Неможна ротор рівняти з колінвалом.
Відповідь: Що можна вижати з двигуна 1.3 карб від Гольф 2 Ідея з G-40 добра, але PY коштує як 5 Баркасів Я би не парився з переробкою 1,3 і траченням років на сумнівні доробки, щоб отримати додаткові 10-20 коней. Імхо набагато надійніше переварити кріплення подушок на двигун та кпп наприклад ABF, AAA, PG, KR ітд. Якщо робити, то вже з запасом Тим більше, що переварка передбачає інші допуски і інший рівень професіоналізму ніж переробка двигуна. Тим паче для Стрия.