Народ, потрібна ваша допомога. Зараз розробляю флаєр для власної справи. Розміри флаєра - 1/3 А4. Титульна сторінка з рекламою вже готова, а на зворотній стороні потрібно надрукувати якусь корисну інформацію, типу - календарик, анекдот дня, корисні телефони, та ін. (це робиться з метою, щоб відразу цей флаєр не викидали, а зберегли хоча б заради корисної інфи на звороті, і можливо колись, в недалекому майбутньому пригодиться та реклама, що на титулі). Так от, що б заставило людину хоча б на певний термін зберегти цей флаєр, що повинно бути на звороті флаєра? Є ідеї?
от якщо маршруток не влазить так можна трамваїв тролейбусів. анекдот теж оригінально але не практично як то кажуть прочитав посміявся і викинув. ти ще б оконкретизував яка цільова аудиторія,бо щось універсальне важко придумати... Якщо шось таке універсальне я б наприклад надрукував,мені б було цікаво прочитати якусь Львівську легенду.або якись такий прікол як креслення якогось старого апарата.історію виникнення різних повсякденних речей. але я нерозумію шо за флаєр що треба зберігати? може то візитка? напиши конкретніше може щось більше придумається....
тоді може буде цікаво вказати місцерозташування памятних місцин у львові (будівлі, парки, тобто там де ціуаві фото можуть получитись)
Думаю, це мало кого спонукатиме до того, щоб не викинути флаєр... Якщо зацікавить головна інформація, то збережуть, а клендарі, розклади руху електричок треба розміщати на дисках Козловського, щоб після першого прослуховування не викидали...:rofl:
Думаю що найкраще буде залишати свої координати в кінці весільного чи якого там альбому (на останній сторінці). І якщо робота виконана на професійному рівні, то люди переглядаючи твої фотографії, будуть бачити твої координати! Пишу з власного досвіду, правда трішки інший напрямок. Головне професійність і будеш мати щастя!!!
ай нє. не треба на цьому спекулювати. якраз надруккувати з такою метою, щоб не викидали флаєр - гріх!!!!!!!!!!!!!
Дорогенький, де твоє почуття гумору ? Тільки не треба скидувати сертифікат з тестів, цьогорічний. не говорячи про табелі і похвальні листи.
ти, дорогенький трохи не в ту тєму написав.:rofl: напиши в тєму Соляріса - продам диски:rofl: п.с. з почуттям гумору - все гуд. між іншим медики придумали чорний юмор)))))))))))))))))))))