Що робити з дивними звуками в панелі?

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем lugnik, 2 лис 2009.

1. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    :nea:щось клацае щолкае в панелі в середині десь за магнітолою за клімою жужить різні звуки видае не можу зрозуміти шо за звуки :nea:

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    ХЗ. Кліма заслонками бавиться певно.

3. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    може бути але не дуже на то подібно в не робочому стані теж жужить... відчуття таке як запобіжники коротять чи що:gamer:

Останнє редагування: 2 лис 2009
  4. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а паленим не смардить, може проводка коротить?!

5. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    то треба комусь рышитись і розібрати,в мене Б5 є такий самий з клімою на розборку,і також щось щолкає,коли доберусь до того то скажу шо це,але явно то не проводка і не запобіжники,скоріш за все якась релюшка,або дійсно датчик шторки кліми вийо...

6. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    не паленим не смирдить точно і давно вже така х... може дійсно яась релюшка або заслонки зайо їздити мона але трохи напрягае:gamer:

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    коли проявляється? при їзді, при стоянці, з запалюванням чи без, на ямах чи по рівному, при ввімкнених споживачах і яких, чи без, на холодно чи на тепло, який тип звуку, на що подібне, чим супроводжується, які наслідки, чи спостерігається додаткове споживання, чи перевірялося на синхронність з іншими споживачами?

8. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    завів машину і воно починае клацати ... важко пояснити ... тре слухати.А ти спец?

9. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    тіки тепер побачив шо ти в Киеві може підкажеш куди з цим у Львові заїхати ?

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    До будь-якого електрика. Якщо хочеш почути тут, то опиши детально.

11. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    та важко описати ... так як би відбуваеться робота чогось типупрограмуеться чи шо?але я думаю так не повинно бути

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)