щось клацае щолкае в панелі в середині десь за магнітолою за клімою жужить різні звуки видае не можу зрозуміти шо за звуки
може бути але не дуже на то подібно в не робочому стані теж жужить... відчуття таке як запобіжники коротять чи що:gamer:
то треба комусь рышитись і розібрати,в мене Б5 є такий самий з клімою на розборку,і також щось щолкає,коли доберусь до того то скажу шо це,але явно то не проводка і не запобіжники,скоріш за все якась релюшка,або дійсно датчик шторки кліми вийо...
не паленим не смирдить точно і давно вже така х... може дійсно яась релюшка або заслонки зайо їздити мона але трохи напрягае:gamer:
коли проявляється? при їзді, при стоянці, з запалюванням чи без, на ямах чи по рівному, при ввімкнених споживачах і яких, чи без, на холодно чи на тепло, який тип звуку, на що подібне, чим супроводжується, які наслідки, чи спостерігається додаткове споживання, чи перевірялося на синхронність з іншими споживачами?
та важко описати ... так як би відбуваеться робота чогось типупрограмуеться чи шо?але я думаю так не повинно бути