Що робити з двигуном (Г2)???

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Vexler, 8 тра 2009.

1. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Значить, комради, розібрали мені майстри двіг 1.8RP і сказали, що за 300 000км він вже трошки зносився і тут є 2 варіанти:
    1) або ставити ремонтні кольца, мутити шліфовку і їздити далі і горя незнати, але то стане на кілька років
    2) ставити свіжіший двіг (список всіх, що ставили на Г2 тут є http://vwgolf.lviv.ua/?p=619#more-619)

Що порадите???
    Скільки 1.8 G60 PG 160к.с. потягне в $?? Хоча дістати його проблематично, я так розумію.

Одним словом, що робити? Бо я вже взявся за тюнінг по повній )))

Останнє редагування: 8 тра 2009
  2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    ти би для початку трохи поїздив на машині бо буде смішно як ти стільки часу там шось тюнив а врезультаті розбив машину тому що бракувало досвіду водіння..

3. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    А де голосування ???
    Я за свіжий, не обовязково 1.8 G60 PG 160к.с.,
    я за такий - сів в машину - проїхався, послухав, сподобалось - купив.

4. Vexler

Vexler Аксакал

ггг... розсмішив :) За досвід не переживай, з ним все в порядку!!!
    Мене більше цікавить питання по двигуну.

5. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Моя власна думка(наголошую): Нема нічого більш надійнішого ніж новий двигун(в даному випадку я за реставрацію). Тобто вкласти ті самі 300уо в твій двигун + 500, чим купити двигло за 300 і вкласти 800(300+500). Тим більше в тебе і так 1,8 а не 1,3 як в мене:):):)

6. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    ІМХО. Новий двигун однозначно! Як є натхнення, час і можливість - шукай жешку, або те що лежить більше до душі!!!

7. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    якшо ти реаліст то роби свій.. бо будеш бігати за PG поки врезультаті не продаш гольф..
    можеш собі зробити голову під 98 бензин.. в бібліотеці є книжка про тюнінг моторів там розписано шо до чого робити шоб зняти шось з мотора..

8. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Купить 1.6 16кл с ВАЗ 2110, тк Приора пока очень дорога в обслуживании, прокладка под головку 400 грн в то время как на 2110 1.6 16кл 30 грн:)разница того не стоит, на 2110 инфи больше. Зарядить его как следует поставить в свой г2 и рвать всех на гонках не жалея мотор. Прийдет зима, сходишь на рынок купишь ведро запчастей на 1000 грн и движку реанимируешь. И потом на весну на "новом" двигателе снова всех рвать будешь. Хотя на это тоже деньги нужны, но я считаю он того стоит, несмотря на то, что многим эта идея тут точно не понравится. Это мое личное мнение, обсуждать с кем либо кроме автора темы это не желания!

• Подобається Подобається x 1
  9. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Якщо посадочні місця +- підходять то ідея заслуговує уваги.
    Я підтримую, і переконався на власному досвіді- нова, але нова! ВАЗ 9 краща покупка за 20 річний гольф.

10. Vexler

Vexler Аксакал

Швидше всього буду реанімовувавати свій двіг і доводити його до ідеалу, але паралельно шукатиму новіші двигуни, може шось і попадеться...хочу то вже пошвидше зробити, бо затягнулось.

Хто що ще думає, може має якісь пропозиції по продажу конкретного двигуна - пишіть, буду дуже вдячний! :)

11. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Двигун 1,8 бензин , на машині -можна подивитись
    80976641960 Юра

12. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    і лишня штука "гамериканських гривень" тільки на сам компресор(дешевшим навіть не варто цікавитись).Я рік шукав і в результаті
    В данному випадку заміною самого тільки мотора не обійтись,тому буде потрібен донор.Паливна магістраль,проводка,мозги,тормоза - там все інше.Це не теорія,сам хотів міняти,тільки навпаки PG на RP,вже був пригнаний донор.Але на щастя,добре подумавши я не став цим займатись!
    пи.си.багато переглядав на польському алєгро донора ПЖ для себе,у всіх випадках жошка була дохла,про це або писалось.або скромно замовчувалось,а при телефонній розмові починалось: яка там файна музика ,або підсвітка "внентша"

13. orra

orra Active Member

audi 100
    нема змісту міняти мотор на потужніший і робити то шо вже зробив завод. все одно в кінці вийде шкарадота, або , якшо робити все ідеально, то треба буде потратити пів життя і купу грошей. і нема гарантії, шо потім не буде проблем з даі - мотор може виявитись з краденої мишини. навіть якшо він чистий в україні , потім може вилізти в інтерполі, тому шо бази даних поновлюються з великим запізненням. набагато дешевше вийде купити іншу машину з мотором , який цікавить.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)