друзі поясніть будь-ласка , я цікавився на сервісі скільки коштує і чи мінінгітом буде поставити кондиціонер з іншої авто. він мені пояснив що дуже багато тре міняти і тд. але пояснив майтер що є так звані доставні кондиціонери , що воно таке? як працює?, хто ставив? може знає хто де таке можна купити? може які ссилки маєте?
Відповідь: що таке доставний кондиціонер??? я підозрюю, що це мав би бути девайс, який працює не від ремінного приводу, а від електромережі автомобіля. Під"єднується там до акума напряму чи через прикурювач і ганяє фріон по трубкам. Може я і помиляюся, але при цьому очевидно, що великих модифікацій в конструкцію автомобіля вносити не треба
Відповідь: що таке доставний кондиціонер??? я цікавився також цим питанням якщо ставити з донора таке задоволення куштувало б десь в районі 800-1000 у.о, але перший мінінгіт з яким стикнувся найти донора
Відповідь: що таке доставний кондиціонер??? Я теж чув про доставні кондюки, правда тільки на ВАЗи, принцип роботи як в звичайного кондюка тобто компрессор крутить мотор: http://www.auto.msk.ru/rus/vclub/condit.htm