Сьогодні замерзли замки хоч і мороз був не сильний, в мене це вже другу зиму, минулої зими воно мене добряче дістало, пару раз навіть залізав в машину через задні двері і то їх також з великім трудом відкрив. Хто що порадить))))
мав таку проблему і я, особливо якщо зимою, вечером з мойки ставив авто, то з ранку була повна ..опа! коли авто нагрівалось то замки попускало. кажуть є лікві моллі спеціальні засоби що допомагають, залізь на їх сайт!!!
уточни, замерзає саме ЗАМОК, чи може просто ущільнювачі примерзають ? щоб замерз замок, то треба напевно шоб повна дверка води була , може стьоки забиті в дверці?
Замерзає саме замок, мені здається що замерзає механізм де ключом закривати, бо ручка рухається а реакції нема. Не думаю що стьоки бо дощів вже давно не було а сьогодні замерзло.
Та в мене з часом також відпускає але потім все повторяється, в мене є якасийсь розморожувач але щось він не дуже допомагає.
На кожній заправці і в кожному супермаркеті продаються маленькі пшикалки-розморожувачі замків. Ціна питання - кілька гривень. Запшикуєш в дірку і маєш чистий спокій.
Минулої зими купив таку штуку (по запаху вона ніби на спирті), але воно не завжди допомагає. Точніше майже ніколи. Сьогодні з боку залізав знов. Ше попробую торм.рідину.
Минулої зими аналогічна ситуація, замерзали передні дверки і багажник))), лікується це: 1) в продажі є балон з аерозолю "силікону", цим проходиш всі ущільнювачі! (краще бризгати на шматку і поттім розтирати) 2) для закріплення можна в замки(механізм) бризнути. Після цеї операції проблема відпала на цілу зиму!
Стоїть ЦЗ відкриваю з пульта, і зразу задню дверку відкриваю (поки автом. Не закрилась). Я не через опу а через двері задні, і перелажу з заду на перід відкрутивши сідушку до низу.
Так Третій раз питаю: як ти дверку зсередини відкриваєш коли потрапляєш туди? Ти її пхаєш чи лененько відчиняється чи треба обовязково опустити/підняти кнопку замка?
Я зрозумів до чого ти ведеш ти думаєш що якщо я її сильно пхаю то це значіть дверка до ущільнювача примерзає. Та ні тут все набагато складніше, поясню деталюно: відкриваю задню дверку і залажу в машину через неї на перед (я не відкриваю передню через зад), тому, що передня дверка взагалі не відкривається ручкою дьоргаю, вона ходить в холосту (це відчавається тому, що механізм не спрацьовує) і то при тому що кнопка є піднятою чи опущеною без різниці. А коли дверка розмерзає (після того як салон розігрію) тоді вона вже і відкривається бо механізм починає працювати.