http://tabloid.com.ua/news/2006/12/9/1156.htm От де всі наші податки і всі решта платежі які ми платимо державі, а ви хочете щоб вони зменшили ввізне мито на авто???:shock: :shock: :shock:
Відповідь: Щоб ми так жили!!!!!!! Та хай їм буде хлопці і дівчата. Холовне щоб нам цвяхи в колеса не попадали... Ситий жиш голодному не товаріщь :evil:
Відповідь: Щоб ми так жили!!!!!!! машини то дорогі але непутьові Ніодного ВВ це говорить про те що наші політиканти немають смаку от був би я президентом всі б їздили на ВВ гольф 2 Чи не так друже Тополь?
Відповідь: Щоб ми так жили!!!!!!! от стану Президенто то і подивимось хто буде співати. а Тополя назначу меністром транспорту мартіні буде голова організації мазахістів:-D а тебе ніким неназначу бр ти насміхаєшся отак бля :-D от тоді і поспіваємо:-D
Відповідь: Щоб ми так жили!!!!!!! Свята правда, Travele! Політики не їздять на Гальфах - бо вони шифруються під скромних - тому їздять на всякому лайні - шоб виборці казали - "ото бідаки, нещасні бідні політики" - і віддавали з жалю до нещасних політиканів свої голоси.:-D
Відповідь: Щоб ми так жили!!!!!!! У нас з Тревелом не буде опозиції. Ми будемо справедливими і гуманними керманичами. Перший указ - на шроти викинути все крім VW. Ми приведемо людство просто в рай! Всі будуть їздити на гольфах, ібо це є вершиною блаженства. Ангели спустяться на землю - бо їм також захочеться порейсити на VW. Чорти будуть шифруватись і купувати неростаможені гольфи - і їздитимуть по пеклі!
Відповідь: Щоб ми так жили!!!!!!! ..."рай! Всі будуть їздити на гольфах, ібо це є вершиною блаже"... Це друже диктат і проти Вас повстане під людства.
Відповідь: Щоб ми так жили!!!!!!! це ніякий не диктат просто будуть проводитися всілякі семінари і конференції де людям будуть розказувати і розяснювати про всі неймовірно чудові сторони гольфа. І після того всі будуть добровільно купувати гольфи!
Відповідь: Щоб ми так жили!!!!!!! Я не правильно тему назвав, потрібно було:" Якщо я б став президентом то....."
Відповідь: Щоб ми так жили!!!!!!! Travel, хто в нас голова СБУ? Схоже тут декого треба устранити ще до виборів - він сіє смуту в наше демократичне суспільство, де буде владарювати Travel і Гальфи.:twisted:
Відповідь: Щоб ми так жили!!!!!!! а головою СБУ буде @Петро бо внього є пістоль і на віть дозвіл на нього має !
Відповідь: Щоб ми так жили!!!!!!! не тринди, бо проб*ю ті колеса і до виборів діла не дойде :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: це вже передвиборна боротьба з елементами залякування пішла :mrgreen:
Відповідь: Щоб ми так жили!!!!!!! ойой тоже мені, пістоль, я також маю пістоль для води :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Щоб ми так жили!!!!!!! ну давай перевіримо ти стрельниш своїм пістольом для води мені в машину, а ми стрельнимо нашим тобі по машині, от і подивимось в кого аргументи вагоміші на виборах будуть!
Відповідь: Щоб ми так жили!!!!!!! а давай ми перевіремо усе на твоєму білому Гольфі? пройде передвиборне хрещення! :mrgreen: Будеш хвалитися що тебе мочили з пєстіка (водного) :mrgreen:
Відповідь: Щоб ми так жили!!!!!!! Тихо, тихо! Kinder, ти ж будеш сам головою СБУ - я вже подав Travelу твою кандидатуру (див інші вітки форуму). Яка опозиція? Спеціально тобі ми видамо мерседеса, затюненого під Пасат! :-D