Щоб життя не здавалось VW

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Andy, 18 кві 2006.

1. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4
    Я нещодавно прочитав декілька критичних статей про улюблену Вами автомарку і хотілося б отримати дозвіл на те щоб зайняти позицію критика на Вашому сайті. Я не власник і не користувач автомобіля під маркою VW, але теоретично колись можу стати і власне VW мені подобається (не буду приховувати, якби мав можливість, придбав би довго не думаючи, і був би задоволений, наприклад якимось Гольфом R32, або Фаетоном та навіть Pointerom 1.0). Веду до того, що в мене немає упередженої думки щодо Вас и Вашого заліза, але здорова і об'єктивна інформація , можливо не завжди приємна, допоможе популяризувати сайт і буде не поганим PR ходом, який буде зачіпати за живе "народноавтомобілістів" яким захочеться виставити контраргумет. Чекаю вашого дозволу!

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    ОПА!

Це цікаво! Стану першим дискутером! Тобто дискусіонером! Тобто опонентом :lol:

Чекаємо на аргументи!

3. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3
    2 Andy: буде цiкаво почитати, але хотiлося б щоб вашi аргументи були не голословними, а грунтувались на реальному досвiдi багатьох людей (а не у одного трiснув блок вiд того що вiн довго бив його кувалдою - значить у VW поганi блоки)...... :)

Якщо аргументи будуть справдi цiнними - з радiстю приэднаюсь до дискусii :)

4. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4
    Звичайно! Вся критика в межах поширення компетенції здорового глузду.

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ну ми вже зачекалися на критику. Де вона?

6. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4
    Про зеркало

Вчора випала можливість проїхати на Jetti. Перша проблема, яка виникла - це розміщеня дзеркала заднього виду на дверях автомобіля. Вони зміщені від крайньої точки дверей і знаходяться майже по центру дверей, - на задній стороні "форточки", яка до речі не відкривається.( Я точно не пам'ятаю роки автомобілів, коли використовувався саме такий спосіб організації огляду того що відбувається позаду, але це середина 80-х). Досить не зручно, і проблема тут не звички, а конструктивного підходу. Думаю, що певна ідея в правильності цього підходу була, яка саме, через короткий час експлуатації автомобіля, не не вдалось з'ясувати. Німці люди не глупі, і тим більше запускати в серію такий підхід - щось в тому було. Може хтось підкаже,чому саме так?
    Проте слід пам'ятати, що в наступних поколіннях автомобілів від такого розміщення відмовились. На мою думку, зробили це за ради безпеки руху. Водію, для того щоб ознайомитися з обстановко ззаду, приходиться повертати навіть голову і таким чином на якийсь невеликий момент втрачати контроль над ситуацією попереду автомобіля

7. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Re: Про зеркало

Так це була проблема ВВ, про яку навіть в газетах писали. Після 2х років випуску кузов джетти було трішки видозмінено і дзеркало поставлене в класичне місце. В захист ВВ скажу, що це ще ненайкращий варіант - я чув що на Тойоту було задовільнено сотні позовів за аварії, причиною яких стало розщміщення нерегульованих маленьких дзеркал на крилах.

А для чого?! Вікна мало? Чи протяги це так приємно?
    Я думаю то бодунна витівка якогось Джуджаро

Якщо взяти таврію, що розроблена набагато пізніше - то там для того, щоб ввімкнути пічку потрібно лізти під панель. Контроль в таких випадках втрачається на секунди.Один низький знайомий мусів зупинятися, коли йому було зимно чи горячо :)

8. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4
    До речі - 2008 рік - рік появи New Scirocco (правда обговорюють нову назву Rivo). Побудують цю моделя на базі Concept R (дизайн), "запакують" 3.2 л V6, і всього 246 к.с., за базу візьмуть Джетту - ніц нового

9. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4
    До речі, нові Scirocco будуть збирати в Португалії. Не виключно, що цим займуться українці, які там на заробітках. Німці зформують щось на зразок СС Галичина з вихідців з Зах. України, які будуть збирати ці авта для реваншу в США

10. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4
    Murat Gunak,Peter Schreyer- це ті хто розробив нове Scirocco

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Форточки - проблема не лише Джетти, але й Гольфа. Кажуть, що форточні вікна на ці машини ставили до 88 року. Пізніше йдуть уже нормальні

12. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3
    Звичайно... Jetta-2/Golf-2 та Vento (Jetta-3)/Golf-3 вiдрiзняються лише заднюю частиною (багажником та бампером) та личком (на J2/G2 - лише фарами та решiткою, а на J3/G3 ще й капотом).
    Салони та кузовнi деталi - однаковi :)

13. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Щодо нового Скірокко - як на мене, нічого там особливого і немає - ненайкращий дизайн, мабуть велика вага. Думаю, що якщо ті гроші вкласти в старого Сірка, він поїде набагато краще нового.

14. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
    якшо бути точним то до 87 року - з середини 87 вже пішли без форточок

15. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4
    Так з дизайном в VW не все добре. Дивлюся спереду на гольф, new джетта, пасат, прототип скірокко, еос, на фаетон, пасат, джетту - ззаду, не можу врубатися що він. Видно джужарам стукнула в голову уніфікація-економлять навіть на зовнішньому вигляді.

16. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4
    Тримайтеся, точніше бережіть свої "тачки". VW планує збільшити найближчим часом кількість китайських комплектуючих у 10 разів. Якщо на озброєння взяти народну мудрість - "Якщо річ китайська, то це ще не обов'язково гімно, але якщо гімно-то воно точно китайське", можна понадіятися на дещо кращий варіант. Але, я думаю, що не за горами той час, коли всі будуть згадувати який VW був колись надій і хороший

17. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4
    Як на думку відвідувачів форуму- придбати Pointer чи Aveo? Вони в однакову ціну, якщо не брати саме просте Авео за 53 тис грн.

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Поінтер адназначна!

19. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3
    2 Andy: У концернi ваг зараз iснуэ эдиний корпоративний стиль всiх нових моделей й на нових Audi та VW за особливо помiтно. Я вважаю, що эдиний стиль - це э жобре :)

Про запчастини. нехай. Але завжди буде вибiр купувати бiльш дорогi эвропейскькi чи бiльш дешевi китайськi.

Про Авео vs. Поiнтер. Поiнтера краще. Спiлкувався з менеджером УкрАвто... Вiн розказував, що на шевролети велика проблема iз з/ч. Iх мало, вони дорогi та дуже поганоi якостi..... З Асортименту "УкрАвто" можна брати тiльки Ланос староi зовнишностi.....

20. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Знайшов де питати, що краще - шевроле чи ВВ :lol:

Якщо проблема у виборі - раджу просто посидіти в авео а потім сісти в пойнтер. Питання відпадуть. До речі, в салонах це безкоштовно.

Я ніколи не відчував себе товстою людиною, але коли сів в авео в мене почалася кляустрофобія :shock:

І ще одна перевага ВВ - в пойнтера набагато кращі ходові якості - потужність двигунів, конструкція підвіски, показники активної безпеки.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)