Коли різко скидаєш газ - машина не плавно сповільнюється а дьоргається, відчуття таке - ніби мотор хлохне/заводиться. Шо то може бути за фігня така,куди дивитися :?:
Відповідь: Щось не так з двигуном (Ауді Б4 - моно) Sasa , які маніпуляції потрібно провести щоб визначити точно - воно/не воно ???
Відповідь: Щось не так з двигуном (Ауді Б4 - моно) Sasa а мені здається що лиє форсунка або датчик детонації барахлить.
Відповідь: Щось не так з двигуном (Ауді Б4 - моно) Розказуйте зразу як то все провірити !!! Як форсунка лиє - то мав би нагар на свічах чорний бути,недавно міняв свічі - біло бурий був.
Відповідь: Щось не так з двигуном (Ауді Б4 - моно) Якщо машина не плавно рушає а трохи дьоргання є чи вібрація
Відповідь: Щось не так з двигуном (Ауді Б4 - моно) Та нє, рушає плавно,якшо плавно зчіплення пускати!
Доброго здоров"я всім. Взагалі то така проблема у мене Passat B4 1994р.полетіла турбіна довелось викинути.Поставили випускний колектор з простого Passata і машина стала тупішою.Машина почала набирати нормальну швидкість після 3000об/хв,фільтра всі поміняні.Підскажіть,що можна зробити щоб машина стала резвішою?