Дайте пораду - після того як поміняв блок циліндрів,замітив що при їзді коли переключаю передачу 1-2 2-3 і відпускаю щеплення машина дьоргається.Причина в щеплені чи вчомусь іншому,і як це усунути.
Маховик остався старий корзина такош, при рушані з міця все нормально тільки коли набираю розгін і переключаю передачу,відпускаю щеплення і тут вона дьорнеться.Замітив що педаль спрацьовує майже під верхом.
І ще педаль коли відпускаю дуже повільно тоді можна уникнути дьоргання,але перед ремонтом такого небуло відпускав звичайно і все було нормально.Можна якось відригулірувати щеплення, чи під заміну машина Пассат б4 1.9тді мотор 1z
Може корзину не так поставили відносно маховика? А як ходить педаль ,не важко? Бо я недавно міняв диск , почало буксувати. До того педаль ходила порівняно туго і зчеплення брало вверху. Після заміни зовсім друге діло ... А первичний вал з підшипнико чи без , я маю на увазі той шо в колінвалі.. Ну коротше кажучи Шег правильно сказав . Вскритіє покаже...
проблема може бути і не в корзині. Машина дьоргається в момент коли збільшується різко нагрузка на двигун. Якщо б корзина чи зчеплення вона дьоргалась би на любих передачах - особливо на першій. За звичай так дьогається коли бракує палива.... але так трудно сказати то треба в живу слухати
Ви маєте наувазі (брак палива) що щось не так з НВД.чи ше щось може мати до цьго відношення крім корзини та НВД.Хотя до ремонту все було ок.ніяких таких симптомів не було,просто мінявся бллок так як з осині і через зиму машина стояла в гаражі і в блоці була вода от і наслідки
дійсно причини можуть бути різні . В першу чергу я радив би звернути увагу на привід зчеплення . Подивитися на головний на робочий циліндри. Якщо в робочому чи головному циліндрі підклинює поршень в вижатому полдоженні , то коли відпустиш педаль то вона відійде назад а поршень відскочитть з деякий час. тоді теж можуть бути подьоргування. Але в онлайн режимі дійсно важко щось порадити.
Всеодно всім дякую за допомогу.Тепер хоч маю уяву де і за що братись.-- Будете мати гроші приїжайте у Янів на рибу.:D:D:D