Привет Всем! Хочу купить себе сироко но начитавшись всякой инфы и послушав умных дядек встал вопрос о цене обслуживания. Говорят что большая часть запчастей оригинальные и не могут быть заменены запчастями от других моделей\ марок. А поскольку таких машинок не так много (по отношению к мейнстриму) то и цена и сама возможность достать оригинальные детали немного озадачивает. Может кто-то мог бы меня просветить на тему оригинальных деталей и кастомных (которые можно позаимствовать у других моделей\марок) Буду очень благодарен за ответы\советы и коменты.
Відповідь: Scirocco или не Scirocco Проблема у цій машині - кузовні деталі, крила, двері і т.п. дістати непросто. Все решта - щось таке змішане - Пасат Б2, Гольф 2 - проблем немає (в мене не було).
Відповідь: Scirocco или не Scirocco Але дістати можна все. Всі скіроководи знаються між собою і приходять на виручку одне одному. Ціна на кузовщину, скло, фари звичайно буде більша ніж на гольфівську деталь, але і не захмарна.
Відповідь: Scirocco или не Scirocco Привет всем! То есть с “не кузовными” деталями проблем в принципе нет ? (можно использовать аналоги других моделей?) Это конечно классно что есть такой форум «сироководов», со знающими людьми справится с проблемой проще Спасибо за инфу. А все таки может есть какие-то оригинальные детали которые невозможно заменить другими ? thx.
Відповідь: Scirocco или не Scirocco З з/ч ходової, трансмісії та двигуна проблем ніяких, прблема з деталями кузова, але при бажанні вони теж вирішуються.
Відповідь: Scirocco или не Scirocco Поки в мене є повний сарай з запчастинами до Сірка, у Львові проблем не буде в жодного сірковода!
Відповідь: Scirocco или не Scirocco Думаю всі сірководи погодяться - проблема найти нормальну машину...
Відповідь: Scirocco или не Scirocco Це не є аналоги від інших моделей. Просто всі фольцвагени одного періоду виробництва згрубша влаштовані одинаково і складаються із однакових запчастин. Відрізняються лише кузов, скло, фари, дзеркала, поворотники, обшивка і деталі салону і торпеда. Більше того спільних деталей досить багато із шкодами, ауді і сеатами. Так шо ніц страшного в скіроко нема. Я би і сам давно на сірку їздив, якби знайшовся в хорошому стані.
Відповідь: Scirocco или не Scirocco Нічого балакати більше не буду. Все й так добре розписали. ЗІ Добавлю тільки, що є сайт, де тусуються володарі і ті, кому та автівка дуже подобається і які собі таку шукають. Сайт той россійскомовний, нік на ньому мій такий-же, як і тут. І на тому сайті тусується вся росіськомовна частина зі стран ближнього зарубіжжя. Литва, Латвія, Єстонія, Россія, Україна, Білорусь, Казахстан. Сайт той: www.scirocco.ru і при ньому теж є свій форум.
Відповідь: Scirocco или не Scirocco Спасибо большое всем за информацию! Ситуация более-менее прояснилась