Scirocco или не Scirocco

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем BondarchukV, 27 чер 2007.

1. BondarchukV

BondarchukV Новачок

Scirocco (хочу)
    Привет Всем!

Хочу купить себе сироко но начитавшись всякой инфы и послушав умных дядек встал вопрос о цене обслуживания.

Говорят что большая часть запчастей оригинальные и не могут быть заменены запчастями от других моделей\ марок.
    А поскольку таких машинок не так много (по отношению к мейнстриму) то и цена и сама возможность достать оригинальные детали немного озадачивает.

Может кто-то мог бы меня просветить на тему оригинальных деталей и кастомных (которые можно позаимствовать у других моделей\марок)

Буду очень благодарен за ответы\советы и коменты.

2. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....
    Відповідь: Scirocco или не Scirocco

Проблема у цій машині - кузовні деталі, крила, двері і т.п. дістати непросто.
    Все решта - щось таке змішане - Пасат Б2, Гольф 2 - проблем немає (в мене не було).

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Але дістати можна все. Всі скіроководи знаються між собою і приходять на виручку одне одному. Ціна на кузовщину, скло, фари звичайно буде більша ніж на гольфівську деталь, але і не захмарна.

4. BondarchukV

BondarchukV Новачок

Scirocco (хочу)

Привет всем!

То есть с “не кузовными” деталями проблем в принципе нет ?
    (можно использовать аналоги других моделей?)

Это конечно классно что есть такой форум «сироководов», со знающими людьми справится с проблемой проще :)
    Спасибо за инфу.

А все таки может есть какие-то оригинальные детали которые невозможно заменить другими ?
    thx.

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

З з/ч ходової, трансмісії та двигуна проблем ніяких, прблема з деталями кузова, але при бажанні вони теж вирішуються.

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Поки в мене є повний сарай з запчастинами до Сірка, у Львові проблем не буде в жодного сірковода!

7. BondarchukV

BondarchukV Новачок

Scirocco (хочу)

То есть не все так плохо как говорят :)

8. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

Думаю всі сірководи погодяться - проблема найти нормальну машину...

9. BondarchukV

BondarchukV Новачок

Scirocco (хочу)

Да, это хуже :sad:

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Це не є аналоги від інших моделей. Просто всі фольцвагени одного періоду виробництва згрубша влаштовані одинаково і складаються із однакових запчастин. Відрізняються лише кузов, скло, фари, дзеркала, поворотники, обшивка і деталі салону і торпеда. Більше того спільних деталей досить багато із шкодами, ауді і сеатами. Так шо ніц страшного в скіроко нема. Я би і сам давно на сірку їздив, якби знайшовся в хорошому стані.

11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Нічого балакати більше не буду. Все й так добре розписали.
    ЗІ Добавлю тільки, що є сайт, де тусуються володарі і ті, кому та автівка дуже подобається і які собі таку шукають. Сайт той россійскомовний, нік на ньому мій такий-же, як і тут. І на тому сайті тусується вся росіськомовна частина зі стран ближнього зарубіжжя. Литва, Латвія, Єстонія, Россія, Україна, Білорусь, Казахстан. Сайт той: www.scirocco.ru і при ньому теж є свій форум. :)

12. BondarchukV

BondarchukV Новачок

Scirocco (хочу)

Спасибо большое всем за информацию!
    Ситуация более-менее прояснилась :)

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Не тільки російськомовні, але і іншомовні котрі знають російську :)

• Подобається Подобається x 1
  14. whatforl

whatforl Active Member

vw scirocco
    цікавить як ситуація з кузовщиною scirocco mk1??

15. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    важка, а що потрібно?

16. whatforl

whatforl Active Member

vw scirocco
    та знайомий хоче купити таке авто,бо з другою серією мені здається легше.

17. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    З другою серією легше. На яку суму розраховує?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)