Щоб скірок було все більше і більше, двигуни все потужніжі, і іїздив ти і далі так майстерно (я наприклад збоку чуть не тово в своїй же машині). Щастя, здоров'я і нашого простого фольцвагеновського чоловічого щастя!!!
Відповідь: Scirocco, Орест, З ДН ТЕБЕ!!!! Ще раз вітаю, друже. Всіх благ тобі, твоїй родині і твоєму автопарку
Відповідь: Scirocco, Орест, З ДН ТЕБЕ!!!! І ще Скіроківського щасття!!! Щоб ніякий Скірокко і в т.ч. найновіший не зміг тебе перестрибнути! Щасття та вдачі. Залишайся самим собою таким як ти є!
Відповідь: Scirocco, Орест, З ДН ТЕБЕ!!!! Вітаю! хай твій скір поїде так як ти хочеш і ніколи тебе не підводить. А головне будь здоровий і отримуй задоволення від життя!
Відповідь: Scirocco, Орест, З ДН ТЕБЕ!!!! Хе... Ще більше яскравих ідей, мрій і блискавичних думок...
Відповідь: Scirocco, Орест, З ДН ТЕБЕ!!!! Щоб заняття сексом в твоєму Скірокко приносило ще більше оргазмів обидвом партнерам
Відповідь: Scirocco, Орест, З ДН ТЕБЕ!!!! przyjacielu mуj,życzę ci spełnienia marzeń,zdrowia,pogody ducha,jak najwięcej szczęśliwych dni i aby zawsze nad twą głową świeciło słońce a przede wszystkim radości z korzystania ze swojego autka,jak i tego wspaniałego forum,bez ktуrego byśmy sie nie poznali,jak się uda to w warszawie oblejemy znajomość naszą pozdrawiam jaszczur
Відповідь: Scirocco, Орест, З ДН ТЕБЕ!!!! Вітаю, Щоб до кінця цього року ти вже був на новому скірокко (2008р) і всього всього найкращого.
Відповідь: Scirocco, Орест, З ДН ТЕБЕ!!!! здоровя, дєніг і щоб всі твої 16 клапанів гасали як всі 100!
Відповідь: Scirocco, Орест, З ДН ТЕБЕ!!!! Курди бальони... 8-08-08-08-0 Вітааааююююю!!! Бажаю шоп усьо шо ти задумав реалізовувалось так як ти того хочеш, щоб бабло само до тебе плило, і тобі за то нічьо не було, шоп здуровя успішно витримувало всі нагрузки, а житттєвий та творчий шлях осяювала щаслива зірка....
Відповідь: Scirocco, Орест, З ДН ТЕБЕ!!!! Вітаю з Днем народження, і бажаю бути завжди в хорошому настрої, вірити в свої сили, прагнути до втілення своїх мрій в реальність. Бажаю хороших друзів. Здоров'я, успіхів в особистому житті.
Відповідь: Scirocco, Орест, З ДН ТЕБЕ!!!! Гепі Бьйорздей ) всього всього і ще цуцуть :mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Scirocco, Орест, З ДН ТЕБЕ!!!! вітаю щастя в сімейному, радості в амтомобільному, і грошей в робочому житті.