Соррі, якшо тема про сервіси є, шось не міг знайти Власне, цікавить адекватний сервіс (нормальні майстри і нормальні ціни), зокрема, для заміни розхідників (ремені, фільтри, масла і т.д.) на ФВ Т5. Порадьте, куди звернутись, так щоб можна було в разі потреби туди звертатись і не переживати шо шось "знімуть", "підмінять", "недокрутять" і т.д. П.С. Був на Алексі - ціни космос :D
Я вже давно (навіть зі своєю машинкою) на "Алекс" не їзджу.... Обслуговую свої авто (це стосувалось і БМВ 5 2008р.в.) вже протягом 6 років в гаражному кооперативі "Ластівка" одного майстра (до речі теж має Т5). Відгуки про роботу - максимально позитивні..ніколи не "натягне" на зайву запчастину. а порадить як вийти з тої чи іншої ситуації з мінімальними затратами для власника! Контактний номер тел.: +38050-317-26-80 Валерій. (можете сказати, що від Руслана з консульства).
Я робив у себе біля роботи (недалеко) на Стороженка. Міняв розхідники, і мафон міняв. Все зробили нормально. Правда, за 2 рази мало що про сервіс за 2 рази відвідин сказати можна... Мені близько, тому і користуюсь... А щодо марки авто їм, думаю, до лампочки (бачив як мікроавтобусу форд розвал сходження робили)
Рус, дякую, вдень задзвоню до нього а де саме на Стороженка? а то там вуличка невелика, а стільки всього знаходиться по словах людей))) Десь на території Електрону?
Ага, там брама є для заїзду на електрон, зліва одразу автосервіс, а поруч автомийка. Там ще магазинчик (назовні) є, де зпчастини купити можна (під замовлення теж (хоча - дорогуватий магазинчик, ІМХО).
Теж в пошуках хорошого спеціаліста по Т5. Недавно звернувся з листом до Алекс і мені відповіли двоє людей з одного адресу із різними цінами за одну і туж роботу. Вони так і роблять як і відписують. Один раз зайшов запитати, яке масло вони заливають в Т4, то так і нормальної відповіді не отримав.
Привіт! Може хтось порадити нормальний сервіс на вольксваген,у тернопільській,і-франківській,або чернівецькій областях (живу на кордоні трьох областей)....Переважно користуюся сервісом у місті мамаївці,(чернівецька обл.),але він в основному по спрінтерах.... Дякую!