Шини фірми BAGRUM

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Олег Кузя, 9 лис 2012.

1. Олег Кузя

Олег Кузя Початківець

Пасат в5 Кльовий :)
    Хто чув про резину фірми BAGRUM ???

2. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Може BARUM?

3. Олег Кузя

Олег Кузя Початківець

Та ні... Якраз шини фірми BAGRUM :D це для мене щось нове, і вирішив поцікавитись, можливо хтось чув якісь відгуки або сам на таких їздив.

4. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
    Це якісь Грузінскі шини :D Гугл про такі не знає.

5. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
    [​IMG][/URL][​IMG][/IMG]

Останнє редагування: 9 лис 2012
  6. Олег Кузя

Олег Кузя Початківець

Ну от, така резина розміром 175/70R14 виходить там 1280 грн. за 4 колеса. І незнаю чи варто з ними звязуватись :)

7. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
    Це може бути Польска наварка.

8. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    не шукай на гімні сметани, її там ніколи не було. хороша гума коштує грошей

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    То точно. Яка різниця, яке слово написав китаєц на боковині? Тих китайських "брендів" сотні, слова навіть продавці не запам'ятовують. Єдине, що їх об'єднює - небезпека в користуванні.

10. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Це точно польска "наварка". А малюнок протектора робиться як на відомих брендових колесах, які себе вже зарекомендували (Гіславед, Гудієр і т.д.) :nea:

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ваз дезінформували. У Польщі всього 4 компанії, які продукують наварку (працюю зі всіма безпосередньо), серед них такого "бренду" немає. Ставлю пиво на то що то китай.

12. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026
    Польська наварка. Друг колись возив, але Targum.
    Оприділити легко можна по вазі. Тяжка вона, 9-10кг. колесо в R13.

13. krilov

krilov Active Member

scirocco 86 2.0 16v
    еще наварку можно определить заглянув в нутрь
    там как правило диагональный рисунок корда у всех разный

14. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Ги, з таким розгоном можна сказати, що барум це наварка, але пишеться таргум :) Так, Таргум є така фірма в Поольщі, в опті по 100 злотих за колесо в цьому розмірі продають. Виливають зимовий протектор з переробленої літньої гуми. Дубіє на морозі в пластмасу, але за рахунок ламелів тримає все-таки трішки краще ніж літня. Враховуючи, що це ціна напівлисих б\в коліс з базару - можна брати, але не їхати більше 80, так як колеса створені методом вулканізації протектора до старої шини, є ймовірність відшарування. В невкатаному снігу і на слякоті будуть кращі ніж будь-яка вживана стара гума. Також дуже добрий захист від аквапланування. Для повільної міської щоденної їзди - саме воно, правда стирається по асфальті швидко, не завжди на 2 сезони вистачає. Коротше при обмеженості бюджету мона і треба брати, кращого на ці гроші нема.

15. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    Це просто той хто поддавав оголошення помилився при написанні має бути BARGUM, я думаю просто опечатка і це польська наварка от можна глянути http://moto.allegro.pl/4x-opony-zimowe-bieznikowane-205-60r16-bargum-2012-i2781182291.html

Знайомий їздить на такій наварці вже 3 рік на гольфі 2, і не дубіють в морозі. Єдина проблема що купуючи треба зразу ставити бо є варіант що погано балансуються. краще купляти там де є шиномонтаж і на місці підібрати.

16. Олег Кузя

Олег Кузя Початківець

Дійсно це опечатка... Взяв 2 колеса буду дивитись, що це таке... зараз дуже мягка, а там буде видно. Я схиляюсь, що яке б воно не було, але воно буде краще за б/у, і плюс за такі гроші дійсно нічого не візьмеш. Поставив зразу в них на місці, збалансувалось добре і причому все на халяву.

17. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    з тебе пиво :D

18. kym

kym Аксакал

a 100
    Наварка на зиму не найгірший варіант.... Той хто зимою їздить часто більше 120 уже напевно не їздить взагалі, а наварка сотню тримає і не перегрівається.
    взагалі шукав собі зимову гуму і побачив цікаву ституацію... Ціни на б/у гуму(цікавився 15 /205*65 тому ціна на неї) всюди майже одинакові (мова про колеса з протектором не меньше-6мм і середнього бренду крім Гудєар) на любих вулканізаціях 300 грн, у любих точках на базарах - 400 грн... в інтернет магазинах нову по мінімальній ціні можна найти за 500 грн (це все +/- 10:wacko:. Гудєар не розглядав в принципі бо маю на них зуб.... ні разу не доїздив цю марку до кінця, завжди на половині експлуатації крутило, один раз вистрілило. В результаті привезли б/у з польщі (Фулда 7мм протектора) 100 грн за колесо. Найдешевші б/у на лівандовці, як їхати до протезного з мосту.... можна взяти по 300 грн за колесо і є вибір. Очевидно з польші тягяють по ціні 100 грн(собівартість) ... тут ставлять 300 і получається націнка 200%

Останнє редагування: 20 лис 2012
  19. Олег Кузя

Олег Кузя Початківець

Як на мене це дійсно хороший варіант 100 грн. за колесо, але я і близько такого не знайшов в Польщі. Напевно погано шукав. Хто шукає той завжди знаходить! Але часу було обмаль і маємо те що маємо :)

20. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Куме, на гудєрах буду катати вже 3ю зиму, а вони вже були б/у 3 роки... і протектору там залишилось 4.5 - 5 мм, і тху-тьху - політ нормальний, правда, зважаючи, як я їзджу, то ще 3 роки відбігає без змін ;)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)