Народ хто може допомогті. Хочу обшити сідушки шкірою! Хто може допомогти у цьому питанні? І чи варто взагалі це робити?:?:
Відповідь: Шкіра на сідушки1 кажуть шо то потім напряжно їздити літом жарко а зимою страшно холодно !
Відповідь: Шкіра на сідушки1 :mrgreen: Я буду зимою грілку під дупу пхати, а літом стружку з льоду замість гарячої води!:mrgreen: Зимою як тільки залазиш в машину, то в будь якій машині холодно - а шкіра як нагріється довше тепло тримає! На рахунок літа незнаю, бо літом ще неїздів! А незнаєте скільки шкіри треба для обшивки передніх сідух?
Відповідь: Шкіра на сідушки1 чесно скажу шкіра це дійсно напряжливо, в нас в Б4 була, дуже парить, а зимою я взагалі мовчу аж мурашки потілу, краще вже роби посередині всавки з алькантари!
Відповідь: Шкіра на сідушки1 На Зеленій, коло Арсену є ВЕЕМ ( фірма яка займається меблями і від останнього часу робить сидіння для автобусів) там можна поцікавитися про шкіру на авто. Майстер з цієї фірми обшивав мені в дома крісла і він відмовив від шкіри навіть для хати. Аргумент що це холодно в зад був присутній також. Особливо страждають від цього молоді дівчата в коротких спідницях. Якщо приходиться таких возити, то подумай щоб їм не розподабалась твоя машина. Кірм того дорожнеча. Хороша шкіра мінімум за 1м кв. від 60 дол. ( Бо часто те що продають масово не дуже якісне). А для автомобіля повинна бути ще кращою - стійка і піддаватися чистці. Пошити один чохол не менше ніж 50, при умові що є викройки і майстер працює з хорошою швейною машиною. Я думаю 250-300 дол. це порядок ціни за одне сидіння.
Відповідь: Шкіра на сідушки1 Це не хрень! це прікольна шкіра вся в дирочках! от я хочу собі руль, чехол на коробку і чехол на ручнік пошити! але незнаю якого кольору! а як вам синій з чорним?? бо в мене чихли з синіми полосками??
Відповідь: Шкіра на сідушки1 а чим тебе не влаштовує твій велюр? ти поцікався краще як доглядати за тою шкірою, про квести можеш забути відразу + весняні пилючі дороги. Шкіру (не дай Бог світлу) зашибешся відтирати, знав Беху з жовтою шкірою, так там взагалі 50 уо в міс йде на догляд за шкіряним салоном. але якщо ти справді цього хочеш то роби, але літом справді в шортах не поїздиш і не повозиш дівчат в коротких спідницях + в мене хоч кліма є, охолоджую салон бо не можливо сісти у свій велюр в жару не говорячи про шкіру.
Відповідь: Шкіра на сідушки1 Так тут треба подумати. Від квесту не відмовлюся, і від дівчат також! Та Юрко ти заставив мене задуматись!