хлопаки, поможіть мені розібратись з кулками своїми ... купив собі машину, а в неї диски в недуже файному стані + один з них ше й тріснутий http://s019.radikal.ru/i618/1204/fe/16583bbba538.jpg є сенс їх якось реанімувати, чи може купити інші б/у, але в нормальному стані?
і друге питання: як взагалі поняти який має стояти діаметр, ширина диска, скільки дирок і тд (в мене Golf 3 97 року) і чи варто ставити більший діаметр ніж це розраховано, чим це може скінчитись ...
На тріснутому легкосплавному диску їздити нізя, може все плачевно закінчитись. Такий стан дисків ще не зовсім поганий, все можна поправити шліфовкою і перефарбовуванням - буде дешевше ніж купувати нові, чи інші не в кращому стані. Моя думка - купи собі один бу диск, такий самий, як той що тріснув, і катайся наздоровя.
думаєш? а мені здається, що знайти такий диск - це проблема, тим більше купити лише один, а не пару чи всі 4 якшо не шукати нового, а реставрувати: заварка тріщини - ще не знаю скільки буде коштувати, чистка, рихтовка, шліфування, фарбування на Техмалі, вроді 800 грн тому чи є зміст стільки паритись?