Якщо маєш впливові звязки то вигідно, зараз биті машини можна зкупляти за копійки, або пригнані і не розмитненні.
думаю ні. чим більший асортимент тим більша ймовірність перекрити витрати і заробити. Тому краще різні моделі і асортимент в наяності по максимуму. І дрібнички всякі типу хомутики стокові і защіпки всякі і тоді будуть клієнти один одному казати туда підїдь там то і тамто все знайдеш. Коли асортимент шеленний особливо на мелочях можна клієнта втримати. Для прикладу приїхав до тебе я, за скажемо патрубком сапуна, ти відкрив капот мені подивився і кажеш є такий в наявності , і помітив що в мене кріплення проводки "пласмаска маленька" зломана, запропонував мені, я без проблем купляю кілька штук, А ще на радостях питаю чи нема Хомута стокового на патрубок від термостата, і теж без базару купляю бо люблю щоб глянув під капот, а там все без колхозу і чистеньке і гарненьке.
Та я не думаю що тут потрібні особливі звязки, зареєстрував підприємця і в перед. Чи не все так просто?
думаю як що буде повний асортимент і розумні ціни то з часом твій задум почне приносити гарні заробітки.
Гольфів їздить багато, значить ринок збуту у Львові є хороший. Тому якщо все правильно налагодити, то гроші буде приносити. А взагалі краще шрот по Скіроко-Корадо відкривай, конкурентів мати не будеш взягалі
почав взнавати за відкриття, виявляється і справді не все так просто, в першу чергу ДАІці будуть перші гості. Чим більше взнаю тим менше бажання відкривати, тим більше в нашій країні чудес. Треба дуже добре подумати.
Візьми собі гараж на 2-3 машини, звозиш всьо туда і продаєш через форуми і все=) Не офіційно)) ніхто нічо не знає=)))
1. Не з нашими сусідами. . .! 2. Як взнає - буде попадалово в великі рублі. 3. Ти думаєш це так не замітно? )))
я також займаюсь від недавна шротом по Фольцам. Але тільки по ним. різні моделі. 1, тре вихід на таможню 2. тре мати харошого знайомого за кордоном (щоб були доки, що авто не крадене) 3. МЄНТИ БУДУТЬ ПАСТИСЬ ЗАВЖДИ. БО ЦЕ МЄНТИ - ПРИВИКЛИ ВСЕ МАТИ НА ХАЛЯВУ. ось так. Думай.
військова таємниця:: шуткую)))))))):D давай краще на асю або в пп. в асю краще. все тобі поясню. я вже і так з номерами тут засвітився