Доброго вечора. Чи знає хтось про шроти VAG біля зазначеного міста, бо місцеві не дуже знають, що тут у них є Поки відпочиваю, хотілося б пошукати собі всяких дрібниць до автівки.
Відповідь: Шроти біля Мукачева Добрий шрот є біля Рахова і в Долині, пару штук є в Стрию, а біля Мукачева не знаю.
Відповідь: Шроти біля Мукачева По дорозі на Міжгір*я, Ів.-Франківська область. Якшо треба-дам н.тел. шроту в Долині.
Відповідь: Шроти біля Мукачева село называется Княжолука, если ехать от Стрия , то в конце с левой стороны высокий дом с желтой крышей( дороговатый- в прошлом году за приборку с тах. хотели 200 гр) возле Хуста нашел 2 шрота . но слабеньких (в основном железо- мелочевки нет)- им и не нуно- сел на бицигли, заехал в Румынию и там все ....:-D
Відповідь: Шроти біля Мукачева Поточнее про "возле Хуста", плз. Буду тама с рейдом на рынок в воскресенье Випитав про шрот ауді/вв за Мукачевим, село Яноші, біля Берегова. Але ще не був там. На днях заскочу і напишо що там і як ) ПС А Береговому такий цікавий шиномонтаж... просто казка ))) Спочатку нам поремонтували колесо в Сваляві, причому колесо прийшлось самим зкручувати. Поки проїхали кілометрів 30 - знов підспустило. Поїхали назад - у них уже все зачинено... Поперли далі, підкачавши. В Береговому вивіска - бошавтосервіс з шиномонтажем і тп. Заїхали - куча боксів, стоять тягачі щось там ремонтуються... в самому шиномонтажі ковдри місцевих після мийки сушаться. Хвилин 10 чекали, поки хтось прийшов позабирав їх. Заїхали на пійомник, зняли колесо, знайшли дірку з гвіздком, яку не побачили на попередньому шиномонтажі... і чекали ще хвилин 15. На шиномонтажі загубився клей. Чувак побігав по боксам, де знав. Так і не знайшов - підкачали колесо і поїхали далі ))) Отакі от шиномонтажі тут. Додано через 6 хвилин Поточнее про "возле Хуста", плз. Буду тама с рейдом на рынок в воскресенье Випитав про шрот ауді/вв за Мукачевим, село Яноші, біля Берегова. Але ще не був там. На днях заскочу і напишо що там і як ) ПС А Береговому такий цікавий шиномонтаж... просто казка ))) Спочатку нам поремонтували колесо в Сваляві, причому колесо прийшлось самим зкручувати. Поки проїхали кілометрів 30 - знов підспустило. Поїхали назад - у них уже все зачинено... Поперли далі, підкачавши. В Береговому вивіска - бошавтосервіс з шиномонтажем і тп. Заїхали - куча боксів, стоять тягачі щось там ремонтуються... в самому шиномонтажі ковдри місцевих після мийки сушаться. Хвилин 10 чекали, поки хтось прийшов позабирав їх. Заїхали на пійомник, зняли колесо, знайшли дірку з гвіздком, яку не побачили на попередньому шиномонтажі... і чекали ще хвилин 15. На шиномонтажі загубився клей. Чувак побігав по боксам, де знав. Так і не знайшов - підкачали колесо і поїхали далі ))) Отакі от шиномонтажі тут.
Відповідь: Шроти біля Мукачева один возле воинской части , один возле кирпички , (это в самом Хусте), один, если память не изменяет, по дороге на Буштино-- но в воскресенье там никто не работает ( один раз пробил 2 колеса- пришлось ждать понедельника) p.s. в Яноши посети термальные источники-кайф