Шроти

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем MARTINI, 12 кві 2006.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ділимося адресами і контактами шротів по VW

На головному сайті є відповідний розділ, коли інфи назбираємо, перенесемо все туда

2. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
    я знаю три шроти і всі три на окружній - один самий великий напроти газової заправки, інший вже між зеленою і стрийською і ше один біля лісу як на бірки по окружній їхати (але він якісь підозрілий, чувакі там якісь морожені і напастой висить табличка"закрито" і ціни там нефігові...)
    два перші вроді нормальні але також дорого шо капєц. взагалі досвід показує шо найкраще купувати Б/У запчастини по оголошеннях. а ше краще десь не у Львові а по району - дешево виходить.
    або пряма дорога в польщу:
    знаю такий шрот в Варшаві - там є все шо хоч

3. Sinjor

Sinjor Початківець

Golf II=>1.6=EZ, 2E2,>1984 a.d.,
    Поділюсь трохи досвідом: в Стрию є хороший шрот (якщо їхати зі Львова-то не доїжджаючи до моста наСтрий поворот ліворуч), там такий Костя працює (також Гольфоман). До двійочки все що завгодно можна знайти і ціни людські. Даю телефончик (03245) 69-2-62.
    Ще у нас (в Стрию) є такий дядько Дмитро. В нього також багато чого до Вальсбургів :) можна придбати 8-050-315-15-80

Ну вроді , все що знаю по шротах виклав. Може комусь буде корисно.

4. Словотворець

Словотворець Active Member

98798
    Є ше шрот на Шевченка, перед мостом наліво.. керуватись вказівником на "антикорозійна обробка"... знайдеш обробку, знайдеш шрот.. вони поруч. Там є куча всякого того що на інших викидають.. обшивки, ущільнювачі, панелі, рейки всяки, пласмаски.. короче куча всякого г****. Єдиний недолік шо там всьо навалом і то шо тобі треба мусиш шукати сам. А взагалі там помоємому дорогу.. тому перед тим як щось купляти раджу покрутити носом :)
    ----------------------
    Пару днів назад там був.. нема вже того шрота.. сусіди сказали що зібрали манатки і зникли :|

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Прошу народ свиснути як побачите десь на шротах якусь Скіроку. Вельми вдячний.

Щоб не офтопити, напишу, що на Липинського, за стоянкою "Львівавто" є дешевий фольквагенівський шрот, де керує вусатий Ігор. Вусатий Ігор часто прикидується блатним, плюється і говорить на фєні, але після 5 хв розмови стає нормальним і ціни знов пливуть вниз. Телефон вусатого Ігора 52 00 64.

Що особливо в бізнесі вусатого Ігоря - він поставив підйомник і найняв двох майстрів - будь-яку деталь можна поміняти на місці, до того ж підібравши найбільш відповідну і найменш зношену.

А ще там найдешевше поміняти двигун - тільки 300 грн зі всім, на кожен ВВ. Тривалість роботи (!) - півдня. Тільки не кажіть того вусатому Ігорю бо він перегляне свою цінову політику.

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Цінова політика вусатого Ігора насправді досить цікава :)

Купував 4 пружини, вибрав з купи дві найліпших пари, питаю - кіко? Він каже 120 грн за всі (!). Саме в цей момент на склад заходить чувак, який як я зрозумів раніше чи то купував чи то шукав у нього пружини. Тоді виявляється ціна була вдвічі більша :) Почалися розборки, типу шо за фігня, Ігор відмазувався, шось придумував про постійного клієнта, гуртову закупку і тд :)

Ще там можна без проблем взяти якусь запчастину навіть в борг, якщо підійде, тоді привезеш гроші. Словом нормальний мужик.

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

100%!

8. jora

jora Active Member

VW Polo variant 1.6 inj, 1998
    Відповідь: Шроти

Я знаю один шрот, точніше, не зовсім шрот, а великий авторинок, де можна купити авто на будь-який смак, а також накупити запчастин (нових і б/в), шоб зібрати авто на свій смак, але він напевно не кожному підійде. Той авторинок знаходиться в Польщі в місті Любінь (не плутати з Любліном)біля стадіону. Воно знаходиться приблизно на середині дороги між Вроцлавом і Зєльоною Гурою, а базар працює по суботах. Що саме цікаве, там можна непогано торгуватися і на деякі з/ч ціну можна скинути навіть більше ніж вдвічі від встановленої. Знайти там можна буквально всьо, тільки пошук займе багато часу (якшо не знати де і шо шукати), бо ринок насправді величезний.

9. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Чув таке ж про якусь Гєлду під Краковом. Там, кажуть шрот, розміром з найбільший львівський стадіон... Думаю, що можемо скинутись по 20-30 грн і когось, хто має вільний час відрядити за запчастинами, або, принаймні на розвідку - пофоткає та привезе прайс на запчастини, що нас цікавлять.

Касиром пропоную зробити Мартіні, водієм - Остапа на Сірку.

Що скажете?

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

А шо толку з Остапа на сірку? Треба когось на бусі відправляти

11. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Ну на розвідку. Якщо всім не треба кузовних запчастин, то багажник сірка зі складеним сидінням буде достатнім для ще однієї машини без двигуна - перевірено ;)

12. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

я
    за

13. SPLIN

SPLIN Початківець

WV SCIROCCO 1.8 GTX 1987 125hp 8v k-jetronic серый метал

Ну что ж парни я за хотя мне впринципе из Б/У только по мелочам но ради профилактики можно! К стати Орест есть наша тачка гдето в Самборе на дисках даже просят 600 баков, думаю дороговато но если поторговаться дожны уступить!

14. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

1. Документи?

2. Якщо без, то потрібно знати рік, комплектацію, стан і степінь розібраності. Бувають "машини", що і 100 баків не коштують.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)