підкажіть як настроїти магнітолу в Golf 3 alpha як настроїти штатну магнитолу alpha в Golf 3? як настроїти штатну магнитолу alpha в Golf 3?
Alpha cc Підкажіть хто знає де можна знайти інструкцію для штатної магнитоли Blaupunkt Alpha cc або підкажіть як в ній шукати частоти, Дякую
Регулятор звуку є одночасно і кнопкою автоматичного пошуку радіохвиль. Натискаєш на той регулятор, починається сканування радіостанцій. Коли знайде якусь хвилю, зупиняється десь на 10 секунд, потім продовжує сканувати до наступної хвилі. Якшо хочеш слухати певну хвилю не запамятовуючи її, натискаєш на регулятор ше раз. якшо хочеш занести в память - натисни на одну з кнопок запамятовування (1-4 чи 1-6 чи як там ше буває) і потримай натиснутою до звукового сигналу або поки на дисплеї поряд із частотою хвилі не зявиться номер комірки памяті (номер кнопки, на яку натиснув). Якшо я не помиляюсь, штатні приймачі "альфа" не мають ручного налаштування частот.
Не працює в Альфі підсвітка хоча на розєм "+" приходить. Мабуть перегоріла лапмочка. Вчора зняв магнітолу але не можу зняти передню морду (чорний пластик). По периметру защолки знайшов і повідщолкував але щось її там ше тримає. Може хтось розбирав? Щось там відкручувати треба?
Якщо я не помиляюсь то регулятор звуку прикручений до тої панельки, зніми ручку рег. звуку і подивись чи там тримає.
Потрібні заглушки в магнітолу ті що побокам (зліва від кнопки AS і зправа від ТА). Може в кого валяються?
Також треба фішку до неї. Бо коли витягнув і подивився ззаду то припух - провода просто !!!ПРИПАЯНІ!!! до НОЖОК розєму! Сам розєм виглядає так Розпайка
саша, такі фішки можеш на радіоринку купити. я купляв під соньку. візьми зі собою мафончик та і приміряй одразу. але на вигляд ті розєми такі як і до соньки
Нормальна майфуна... І емблемка Фольца присутня. Напевно з заводу якийсь Фольц йшов з таким от апаратом. Цікаве діло, але абсолютно непрактичне на сьогодні. Хіба продати нашим одноклубникам і МК1, МК2 для витримання стилю тої епохи, коли вони (МК1, МК2) випускались. Інструкцію мона надибати на офіційному сайті компанії, або Гугл. Фішки дуже подібні на стандартну єврофішку (ІМХО). просто розпайка стара, на два динаміка. А стандартну можна купити на радіоринку або на Кривчицях, Гал перехресті, і будь якому магазині який продає автомагнітоли.
Крім радіо я все одно нічого не слухаю. Тягне вона і звук видає прекрасний. Як ви встигли напевне зауважити я не прихильник установки всякого роду акустики типу сабвуферів чи підсилювачів тому як то кажуть кожному своє. Три роки відкатав в свому Г2 майфун з юсб кардрідером і СД/МП3 і всеодно слухав тільки радіо. В оригіналі на моїй Поло стояла Бета (яка не далеко втікла від альфи) тому в інтерєр вписується хорошо. За поради вдячний. Буду біля радіоринку загляну
в мене теж така стоїть подарована одноклубником)))) от тільки халепа як мені її підключали то майстер сказав що том нема виходів на задні динаміки.тобто наразу працють тільки передні(((( може хто переробляв і ще сфоткайте будь ласка як вона кріпиться і вона навіть світитьс О_0 я навіть не знав)))
А без змін і доробок інакше ніяк і не буде ... Дивись розпайку... ІМХО - є два варіанти: перший: я купив би собі дешевий підсилювач і зробив би собі псевдо стерео на 4 динаміка(кинув би два динаміка на один канал виходу підсилювача). Варіант 2 : При тому не обовязково купляти підсилювач в розумінні великої штукенці під задньою полкою. Можна видерти з якогось старого майфуна вихідний каскад підсилення і вживити його у Альфу. Усі "старші" майфуни з попереднього підсилення випускають стерео і лише мікросхема вихідного каскаду перетворює його на псевдоквадро (вихід на 4 динаміка), новіші, з потужнішими ЦАП, розкидують звук на 4 колонки по різному і тим не менше він все одно залишається стерео (нема в нас радіостанцій з квадрозвуком, тай студійних записів в тому форматі я не бачив) В дитинсті бавився такими справами... Якщо щось неточно чи не правильно - Поправте ПЛЗ... Дякую
На скільки памятаю то тримає тільки регулятор гучності її, знімав просто силою, не один раз, без поломок, головне тримати ті всі регулятори які крутяться і т.д ато вилітають в різні сторони