штатна магнітола alpha

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем назар 88, 21 чер 2009.

1. назар 88

назар 88 Початківець

VW Golf 3
    підкажіть як настроїти магнітолу в Golf 3 alpha

як настроїти штатну магнитолу alpha в Golf 3?

як настроїти штатну магнитолу alpha в Golf 3?

Останнє редагування модератором: 21 чер 2009
  2. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    а шо тобі там настроїти треба

3. назар 88

назар 88 Початківець

VW Golf 3
    шукати радіохвилі, тому що купив собі модулятор ФМ і незнаю як найти дану частоту

4. назар 88

назар 88 Початківець

VW Golf 3
    Alpha cc

Підкажіть хто знає де можна знайти інструкцію для штатної магнитоли Blaupunkt Alpha cc або підкажіть як в ній шукати частоти, Дякую

5. jora

jora Active Member

VW Polo variant 1.6 inj, 1998
    Регулятор звуку є одночасно і кнопкою автоматичного пошуку радіохвиль. Натискаєш на той регулятор, починається сканування радіостанцій. Коли знайде якусь хвилю, зупиняється десь на 10 секунд, потім продовжує сканувати до наступної хвилі. Якшо хочеш слухати певну хвилю не запамятовуючи її, натискаєш на регулятор ше раз. якшо хочеш занести в память - натисни на одну з кнопок запамятовування (1-4 чи 1-6 чи як там ше буває) і потримай натиснутою до звукового сигналу або поки на дисплеї поряд із частотою хвилі не зявиться номер комірки памяті (номер кнопки, на яку натиснув).
    Якшо я не помиляюсь, штатні приймачі "альфа" не мають ручного налаштування частот.

• Подобається Подобається x 1
  6. назар 88

назар 88 Початківець

VW Golf 3
    дякую сьодні попробую:good:

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Не працює в Альфі підсвітка хоча на розєм "+" приходить. Мабуть перегоріла лапмочка.
    Вчора зняв магнітолу але не можу зняти передню морду (чорний пластик). По периметру защолки знайшов і повідщолкував але щось її там ше тримає.
    Може хтось розбирав? Щось там відкручувати треба?

8. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Якщо я не помиляюсь то регулятор звуку прикручений до тої панельки, зніми ручку рег. звуку і подивись чи там тримає.

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Тягнув крутив - не знімається. :sad:

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Потрібні заглушки в магнітолу ті що побокам (зліва від кнопки AS і зправа від ТА).
    Може в кого валяються?

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Також треба фішку до неї. Бо коли витягнув і подивився ззаду то припух - провода просто !!!ПРИПАЯНІ!!! до НОЖОК розєму!

Сам розєм виглядає так
    Розпайка

12. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Я звичайно вибачаюсь, але що можна хотіти від тої магнітоли :dntknw:

13. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    саша, такі фішки можеш на радіоринку купити. я купляв під соньку.
    візьми зі собою мафончик та і приміряй одразу. але на вигляд ті розєми такі як і до соньки

Останнє редагування: 22 жов 2009
  14. Siko

Siko Active Member

1
    Нормальна майфуна...
    І емблемка Фольца присутня. Напевно з заводу якийсь Фольц йшов з таким от апаратом. Цікаве діло, але абсолютно непрактичне на сьогодні.
    Хіба продати нашим одноклубникам і МК1, МК2 для витримання стилю тої епохи, коли вони (МК1, МК2) випускались.
    Інструкцію мона надибати на офіційному сайті компанії, або Гугл.
    Фішки дуже подібні на стандартну єврофішку (ІМХО). просто розпайка стара, на два динаміка.
    А стандартну можна купити на радіоринку або на Кривчицях, Гал перехресті, і будь якому магазині який продає автомагнітоли.

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Крім радіо я все одно нічого не слухаю. Тягне вона і звук видає прекрасний.
    Як ви встигли напевне зауважити я не прихильник установки всякого роду акустики типу сабвуферів чи підсилювачів тому як то кажуть кожному своє.
    Три роки відкатав в свому Г2 майфун з юсб кардрідером і СД/МП3 і всеодно слухав тільки радіо.

В оригіналі на моїй Поло стояла Бета (яка не далеко втікла від альфи) тому в інтерєр вписується хорошо.

За поради вдячний. Буду біля радіоринку загляну

16. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    в мене теж така стоїть подарована одноклубником))))
    от тільки халепа як мені її підключали то майстер сказав що том нема виходів на задні динаміки.тобто наразу працють тільки передні((((
    може хто переробляв і ще сфоткайте будь ласка як вона кріпиться і вона навіть світитьс О_0 я навіть не знав)))

17. Siko

Siko Active Member

1
    А без змін і доробок інакше ніяк і не буде ...
    Дивись розпайку...
    ІМХО - є два варіанти: перший: я купив би собі дешевий підсилювач і зробив би собі псевдо стерео на 4 динаміка(кинув би два динаміка на один канал виходу підсилювача).
    Варіант 2 : При тому не обовязково купляти підсилювач в розумінні великої штукенці під задньою полкою.
    Можна видерти з якогось старого майфуна вихідний каскад підсилення і вживити його у Альфу. Усі "старші" майфуни з попереднього підсилення випускають стерео і лише мікросхема вихідного каскаду перетворює його на псевдоквадро (вихід на 4 динаміка), новіші, з потужнішими ЦАП, розкидують звук на 4 колонки по різному і тим не менше він все одно залишається стерео (нема в нас радіостанцій з квадрозвуком, тай студійних записів в тому форматі я не бачив)
    В дитинсті бавився такими справами...
    Якщо щось неточно чи не правильно - Поправте ПЛЗ...
    Дякую

18. Wheelmann

Wheelmann Active Member

G3 ABF
    Клубна карта:
    000036
    На скільки памятаю то тримає тільки регулятор гучності її, знімав просто силою, не один раз, без поломок, головне тримати ті всі регулятори які крутяться і т.д ато вилітають в різні сторони

19. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    То просто його на себе тягнути?

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Так їх там нема. В мене просто скручені перед і зад