Штатна магнітола Beta 4

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем mark, 6 тра 2007.

1. mark

mark Початківець

Golf 3 1.8 AAM mono-motronic АКПП(CKX) 1995
    Штатна магнітола Beta 4 є проблема ,код вводу відомий два рази внесли невірний код після цього пише safe 2 і далі недає внести шераз скільки нетримай кнопки щоб ввійти в режим 1000.
    хто знає що робити ?

2. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055
    Відповідь: Штатна магнітола Beta 4

Почекай добу, після того воно відміниться, і тоді нажми знов TA+TP потримавши ці дві кнопки разом появиться чотири циври і введи свій пароль, якшо знов помилишся то знов будеш чекати добу!

• Подобається Подобається x 1
  3. mark

mark Початківець

добрий день усім,
    маю таке питання по магнітолі Beta 4 постійно треба вносити код після того як витягнув ключ з замка запалювання, в чому може бути проблема?

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Витягнув ключ чи виключив запалювання? Станціії не збиваються? Мафон не виключається? В тебе швидше за все провід "Ignition" йде до запалювання... можеш перекинути його кудись на постійний "+".

5. mark

mark Початківець

тільки коли витягнув, коли запхав пише сафе(код), станції незбиваються

6. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ф топку, став нормальну музику.

7. patruk

patruk Новачок

Passat B5 1.9 2001 4 Motion
    Штатна магнітолу Gama V

Народ хто може підказати де можна знайти код рідної штатної магнітоли?
    Тому що я 4 власник авто і цей код остався у попередніх власників, а я його і непитав, бо незнав що він закодований. Чи можна через VIN.:hi::russian_ru:

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Вау! Дякую, а то мені мафон теж заблокували. Хотів вже на VW їхати...

9. Adler

Adler Початківець

VW Bora BFQ
    Код "рідної" магнітоли можна взнати у будь-якого офіційного дилера VW.Для цього потрібно мати номер кузова та номер магнітоли(14-значний),який є на самій магнітолі.Така послуга може бути платна.Або можуть розкодувати "народні умільці",але без гарантії подальшої нормальної роботи

10. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Біда! Не знайшов кнопки ТА! Бо мафон GAMMA, відповідно питання як розблокувати?

Останнє редагування: 17 лют 2009
  11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Як першу Бету витягнути з шахти? може в кого є ключі?

12. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    То тобі потрібні ті шпиці???? Я їх колись сам робив із сталевого дроту

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    А ти може у Львові буваєш!? Чи там нічого особливого? Може фото є?

14. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    буваю частенько і фото не маю бо замінив той маг там потрібно вигнути стальний дріт і все!!!=)) Можу для прикладу показати

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Вживу? Як звязатись?

16. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Знайшов у себе таку стареньку магнітолку vw beta, але там не залишилось ні назви ні серійного номеру, може хтось впізнає по фото що то за виробник і яка то генерація. Колись чув що її вроді блаупунктом обзивали, половину інтернету вже перерив, але так і не знайшов похожої, чи то 4 чи 5 генерація.
    І хто може підказати по ремонті, все працює, тільки пропав звук, які елементи мікросхеми за то відповідають і кули можна впаяти лінійний аудіовхід?

17. yoursen

yoursen Active Member

-
    Клубна карта:
    000104
    Останнє редагування: 20 гру 2012
  18. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    так і дуже схожа на бета 5 від блаупункт, але, може це і не принципово, там різниця в формі регулятора звуку, мій округлий, а тут з круговим вирізом в середині, а оскільки Німці дуже прискіпливі і уважні до деталей, то це може бути інший варіант.

19. Igor Kolodinskiy

Igor Kolodinskiy Початківець

golf2
    в мене така сама як запасна.Нема звуку - вводили непр. код і псується м/схема звуку.Я не профі(робив майстер) - вона ,здається, стоіть під бочком та в неї охолоджувач.Коштує десь 50-60гр.(+30-40гр. інстал).При пайці обережно з перегрівом ніжок.*Аудіо ін* теж шукав під МР3-в неті є розпіновка і по ніжках з аудіомікросхеми по платі,і по задньому роз"єму.(зд. система Грундіг).Останній спробував сам - поки не вийшло.Майстри за таке в нас навіть не беруться - сміються що дуже дорого вийде.А в цілому аппарат подобається - ВАГаксесуар,і стиль і підсвітка пасують моїй торпеді,супротив решти

Останнє редагування: 21 гру 2012
  20. chokolapka

chokolapka Active Member

Golf 3
    купив би собі таку
    як вона взагалі грає і шо ловить-читає?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)