Штатні магнітоли

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Elrond, 4 січ 2012.

1. Elrond

Elrond Початківець

VW Passat B6 2006
    Чи є в когось досвід вибирання/використання псевдо-оригінальної 2 DIN магнітоли для B6?

Дивився на всякі Ntray i ще декілька варіантів на ebay.

Цікаво чи хтось собі таке ставив і які враження?

2. Adler

Adler Початківець

VW Bora BFQ
    А чого б не поставити оригінальну магнітолу?Тим більше що на В6 вони йшли з оригінальними CD-чейджерами на 6 дисків.На шроті я такі бачив

3. Elrond

Elrond Початківець

VW Passat B6 2006
    хочеться DVD з 7" кольоровим екраном ...

а на якому шроті бачив? ціна?

4. Adler

Adler Початківець

VW Bora BFQ
    на Кільцевій біля митниці,в Зимній Воді, напроти газової заправки.Ціни не знаю, не питав.Чекав поки принесуть запчастину зі складу і зауважив її в шафі, за склом стояла. Якщо не помиляюсь, то була RCD-500.

5. Spinogrizik

Spinogrizik Active Member

passat b6
    Стоїть в мене вже 5 років ось таке чудо http://www.e-katalog.kiev.ua/PHANTOM-DVM-1800G.htm , в дизайн вписується , і підсвітка в колір , но звучить трошки гамнєцко, ну але на звучання можна закрити очі , так як в ньому є все шо хоч (блутуз , тв , двд , навігація , флешка), (бракує хібашо автомобільного душу)! Політ поки що без суттєвих глюків , поставив підсилювач на колонки , підключив саб, вроді так нічо стало грати

6. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Таааа... Бо закрити вуха не виходить... :)

• Подобається Подобається x 1
  7. Adler

Adler Початківець

VW Bora BFQ
    Якщо звучить гамнєцко то для чого її купувати?ну навігацією користуєшся деколи,ну тв глянеш коли-не-коли,але ж в основному ми ставимо магнітоли для МУЗИКИ,і думаю що відсотків на 90-95% використовуємо їх власне для слухання якісно відтвореного звуку,а не для блутузу і тв.Це,звичайно,моя особиста думка,але що-що,а звучання має стояти на першому місці в таких девайсах( між іншим і зовсім не дешевих).

8. Spinogrizik

Spinogrizik Active Member

passat b6
    ну я б не сказав що на стільки погано , думаю частина людей ,сказали шо грає нормально... якщо цікавить , то можна зустрітись послухати

9. Elrond

Elrond Початківець

VW Passat B6 2006
    ну я в машині музику переважно слухаю доволі тихо, тому аж такої різниці напевно навіть не відчую.

Але забавка доволі дорога ...
    І ще цікавий нюанс - цих Фантомів немає на закордонних сайтах, тільки росіяни і ми їх продаємо. цікаво де їх виготовляють...

10. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Це чистокровний породистий китай. а хто дозволить не порушуючи авторські права використовувати оригінальний дизайн магнітол

11. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Сакт-Петербург -юридична адреса, потужності - Китай і Малайзія

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)