Штраф

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем vas984, 4 жов 2010.

1. vas984

vas984 Початківець

Ауді 100 (1.8)
    Порушив ПДР. Але заплатив в касу вчасно, маю квитанцію. Але постанову та квитанцію не заніс в ГАІ ще досі, вже минув місяць. Так от мені інтересно що буде, чи мені не подвоять розмір штрафу. Сорі за таке питання, але то мій перший штраф.

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Просто всюди будуть питатися чи оплатив - від техогляду до виконавчої служби. Так само листи будуть страшні приходити, будуть просити показувати квитанції.

3. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Прийде лист з виконавчої, приїдеш туда, дасиш квитанцію, закриють справу. :) Особисто я ніколи не носив квитанції в мрео...

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    якшо все по правильному, так як бюрократична процедура вимагає, то за якийсь час до тебе прийде лист із виконавчої служби про те шо ти такий сякий не заплатив штраф і винен державі немеряну суму грошей і якшо не прийдеш туди-то в такий-то день то тебе арештують і посадять. Тоді ти береш свою квитанцію, йдеш до них , показуєш шо оплатив. Вони тобі мали б дати якусь бумажку шо виконавче провадження щодо тебе закривається і ти ту бумажку несеш в ДАІ шоб вони в своїй базі прибили той неоплачений штраф.

А можеш тупо забити і подивитися шо буде :)

5. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    В мене був штраф за порушення рядності на 255 грн. Оплатив вчасно, нікуди не заносив нічого потім. В суботі ставив машину на облік, нічого не казали за штрафи.

6. vas984

vas984 Початківець

Ауді 100 (1.8)
    Дякую! Наразі заспокоїли. І ще одне: знайомий мені казав, що коли відносив свою квитанцію за штраф, то потім треба було здавати свій талон в якесь віконечко і в ньому робили запис про порушення. Він що приколовся?

7. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Так, приколовся ;)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)