Порушив ПДР. Але заплатив в касу вчасно, маю квитанцію. Але постанову та квитанцію не заніс в ГАІ ще досі, вже минув місяць. Так от мені інтересно що буде, чи мені не подвоять розмір штрафу. Сорі за таке питання, але то мій перший штраф.
Просто всюди будуть питатися чи оплатив - від техогляду до виконавчої служби. Так само листи будуть страшні приходити, будуть просити показувати квитанції.
Прийде лист з виконавчої, приїдеш туда, дасиш квитанцію, закриють справу. Особисто я ніколи не носив квитанції в мрео...
якшо все по правильному, так як бюрократична процедура вимагає, то за якийсь час до тебе прийде лист із виконавчої служби про те шо ти такий сякий не заплатив штраф і винен державі немеряну суму грошей і якшо не прийдеш туди-то в такий-то день то тебе арештують і посадять. Тоді ти береш свою квитанцію, йдеш до них , показуєш шо оплатив. Вони тобі мали б дати якусь бумажку шо виконавче провадження щодо тебе закривається і ти ту бумажку несеш в ДАІ шоб вони в своїй базі прибили той неоплачений штраф. А можеш тупо забити і подивитися шо буде
В мене був штраф за порушення рядності на 255 грн. Оплатив вчасно, нікуди не заносив нічого потім. В суботі ставив машину на облік, нічого не казали за штрафи.
Дякую! Наразі заспокоїли. І ще одне: знайомий мені казав, що коли відносив свою квитанцію за штраф, то потім треба було здавати свій талон в якесь віконечко і в ньому робили запис про порушення. Він що приколовся?