На роботу потрібні хороші автомийники з досвідом роботи Пропоную хороші умови праці і заробітної плати Дзвонити за цим номером: 063 831 36 63 Григорій
Сарказм приймається. Але все ж... Взяти поприскати хімією, попшикати крахером, потім попшикати шампуню, протерти мочалкою і знову змити кархером... Витерти все насухо шматкою, продути шви компресором або феном, хто як... Досвід нашо)) Вдома люди теж пилососять, то шо в салоні авто не зможуть без досвіду?)
вище вказаний мій телефон, якщо дійсно цікавить чим відрізняється професійна автомийка від "гаражного" неякісного миття і які від цього наслідки, прошу дзвонити А наразі прошу писати лише по темі. Дякую за розуміння.
І чого б то так кричати, ніби шукаються не мийники, а директор заводу Я розумію, що ця тема - найважливіша на нашому форумі, але правила треба поважати
тема дійсно важлива, а замість того щоб "шуточки" пускати, краще зробіть можливість редагування першого посту, як на інших форумах (це зручно і забере у вас більшість лишньої роботи) ... темі ап
Шег, ну ти не правий, я мив авто на дууууже багатьох мийках, і якщо уважно на це все дивитися то від досвіду автомийника 100% залежить якість. Я в Городку мию на одній і тій же мийці вже років 3, так от там є один мужичок, за яким охотяться власники автомийок, краже ваід нього мені авто ще ніхто не помив, навіть я. Шег повір, це не просто взєти води зі шлангу, полити хімії як ти кажеш... і змити мийкою високого тиску...
Та я не спорю. Але просто в більшості мийники халявлять і все. На кожній мийці вони міняються щомісячно, то ж помити однаково не виходить. Але дрсвід то таке, голоане бажання і розуміння процесу. Sent from my Motorola Atrix HD
І це не настільки порожні слова, як могло би здаватися на перший погляд. Якщо дати техніку в руки дурневі (керхер високого тиску), то він ним може стільки біди людям наробити, що ого-го! Маю на увазі і подряпаний лак, і повідлущувані кавалки (якщо струмінь високого тиску наставляти перпендикулярно до поверхні авта), і позаливані сідушки (мені на одній "крутій" мийці у Львові мили боковинки дверей, повідчинявши їх, струменем води під тиском - ну, впадло мийникові було шматкою протерти), понищені замки і багато-багато іншого. Той, хто віддав ключі авта мийникові і пішов "пити каву", ніколи не зверне увагу на такі моменти. Звичайно, до пори до часу - доки смажений півень не дзьобне в одне конкретне місце... Тому дуже розумію автора теми, який хоче відкрити добру мийку, і прошу сприймати мій пост як ап темі.
На одній мийці самоучка вирвав клямку дверей саме головне я з далека все бачив: вчепився як дурень і дьоргав нею поки вона в руці не залишилась, замість того щоб попросити власника відкрити двері... от тобі і досвід....
О, моє корадо колись двічі постраждало від тих далбаобів, яких мийки набирають на роботу. Один зламав тримач для телефона. Правда побіг за суперклеєм і так-сяк пофіксив. А другий складав дзеркала не акуратно взявшись за корпус, а продавив і розламав навпіл саме скло... Я ніколи не віддам мийнику ключі, а сам пити каву. Завжди спостерігаю за всім процесом. До слова, на Пекарській є мийка. Там працюють чуваки, які мені ще гольфа мили, тобто вже мінімум восьмий рік вони там. Очевидно власник розуміє та цінує досвід і регулярно підвищує пацанам зарплату щоб нікуди не йшли. Час від часу у них миюся, щоразу задоволений. Але там завжди великі черги, а по запису мені якось не виходить бо митися вирішую спонтанно От там я не раз бачив, як їм залишають дуже дорогі машини і йдуть пити каву.
Де це саме на Пекарській? Можеш на карті показати... цікаво заїхати помитись для порівняння, а то поблизу біля мене немає хорошої мийки.
На Пекарській є всього одна мийка, проїдься вулицею, слідкуючи за знаками, і не пропустиш Це майже навпроти головноного корпусу медінституту, трошки не доїжджаючи до стоматологічної поліклініки
Хороших мийок для авто мало, це факт. Знайомий має біля Скрині також автомийку - часто шукає на роботу хлопців
я б сказав зараз середні. Пару років тому дійсно там була ціна вище середнього, а зараз повна мийка 70 грн, на більшості мийок така ціна, а буває і по 80 грн