я працював на мийці у винниках більше ніж 1 рік нераджу мити машину безконтактною раз відїсь болото раз нє,вроді машина чиста а виїдеш на денне світло а во на буде сива,тай віск після безконтактної не чипається,якби на мойці ту машину нездували,але безконтактна робить плівку і далі розїдає,раджу мити мачалками і дати пару гривників мойщику,і пасту нехай полірнуть.дивись сам,незнаю як на інших мойках но в мене безконтактна коштувала на 10 дорожче
знаю тільки дві : "ІНСЕЛ" на Балабана перед склодзеркальним і друга біля "Бомби" на Чорновола на заправці "ВОГ" - "Долфін" (на ній миюсь вже рік і ніяких проблем не було)...ще одна є, здається, на Липинського навпроти ДСО
Там хіба є безконтактна? Там же тільки протал, хіба ні Безконтактна на Садовій (вроді 25а) - на форумі обсуждалось. Шукай
Знайшов. Садова, 2а. Проблема у тім, що вона не безконтактна, там миють губками. Я ж шукаю мийку, де збивають компресором, поливають активною піною, яка змивається разом з брудом, сушать. P.S. Ще одну тему про безконтактну мийку, яка містить 4 сторінки і жодної адреси такої мийки закрив тут
Ніяка вона не безконтактна, там миють губками, які макають у відро з болотом. Ти не перший хто мені радив цю мийку як безконтактну, але на жаль, це не так. Може є ще щось? Невже таке велике місто не має жодної безконтактки?
Я тобі скажу де 1000% є безконтактна - сам там мився півроку назад. Їдеш з міста, проїжджаєш Рясне1 потім проїхав поворот на Рясне 2 і далі перший поворот на ліво. Туди ще постійно фури повертають. Побачиш, там купа фур стоїть, там в них сервіси. Отже повернув, доїхав до перших воріт по ліву сторону і на КП спитав де мийка.
Псіханув і купив собі пінну насадку на кархер та 5л активної піни тієї ж фірми. Тепер в безконтакна мийка - у мене вдома Як не крути але це зручніше ніж скакати з губкою і кожні 30 секунд вибирати з неї піщинки. Попередні два миття нової машини на мийках залишили подряпини на лаку. Справді, Мирік правий, після миття активною піною лишається легесенький наліт, але його можна сміливо знімати чистою м'якою шматкою, він як звичайний порох, подряпин не буде точно. А ще в активній піні є один плюс - нею можна мити під арками, в зазорах і в інших місцях, куди не залізе губка.