Шукаю безконтактну мийку

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем scirocco, 13 лис 2009.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Прошу порадити, де у Львові є безконтактні мийки. Наперед дякую.

2. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    я працював на мийці у винниках більше ніж 1 рік нераджу мити машину безконтактною раз відїсь болото раз нє,вроді машина чиста а виїдеш на денне світло а во на буде сива,тай віск після безконтактної не чипається,якби на мойці ту машину нездували,але безконтактна робить плівку і далі розїдає,раджу мити мачалками і дати пару гривників мойщику,і пасту нехай полірнуть.дивись сам,незнаю як на інших мойках но в мене безконтактна коштувала на 10 дорожче

3. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    знаю тільки дві : "ІНСЕЛ" на Балабана перед склодзеркальним і друга біля "Бомби" на Чорновола на заправці "ВОГ" - "Долфін" (на ній миюсь вже рік і ніяких проблем не було)...ще одна є, здається, на Липинського навпроти ДСО

• Подобається Подобається x 1
  4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Там хіба є безконтактна? Там же тільки протал, хіба ні

Безконтактна на Садовій (вроді 25а) - на форумі обсуждалось. Шукай

• Подобається Подобається x 1
  5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Знайшов. Садова, 2а. Проблема у тім, що вона не безконтактна, там миють губками. Я ж шукаю мийку, де збивають компресором, поливають активною піною, яка змивається разом з брудом, сушать.

P.S. Ще одну тему про безконтактну мийку, яка містить 4 сторінки і жодної адреси такої мийки закрив тут

6. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Если я не ошибаюсь то на ЛИПИНСКОГО точно есть, перед НИКО -ЗАХИДОМ!!!

7. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Ніяка вона не безконтактна, там миють губками, які макають у відро з болотом. Ти не перший хто мені радив цю мийку як безконтактну, але на жаль, це не так. Може є ще щось? Невже таке велике місто не має жодної безконтактки?

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Я тобі скажу де 1000% є безконтактна - сам там мився півроку назад.
    Їдеш з міста, проїжджаєш Рясне1 потім проїхав поворот на Рясне 2 і далі перший поворот на ліво. Туди ще постійно фури повертають. Побачиш, там купа фур стоїть, там в них сервіси. Отже повернув, доїхав до перших воріт по ліву сторону і на КП спитав де мийка.

9. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Це ти розписав, як доїхати до регіональної митниці!

10. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Псіханув і купив собі пінну насадку на кархер та 5л активної піни тієї ж фірми. Тепер в безконтакна мийка - у мене вдома :) Як не крути але це зручніше ніж скакати з губкою і кожні 30 секунд вибирати з неї піщинки. Попередні два миття нової машини на мийках залишили подряпини на лаку. Справді, Мирік правий, після миття активною піною лишається легесенький наліт, але його можна сміливо знімати чистою м'якою шматкою, він як звичайний порох, подряпин не буде точно. А ще в активній піні є один плюс - нею можна мити під арками, в зазорах і в інших місцях, куди не залізе губка.

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Скільки коштує? Форма розрахунку? :)

12. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Клубна картка є? Супермаркети по дорозі теж?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)