Здоровенькі були Маю халепу, треба форсунки на Passat b5 1.9tdi 110-115 к.с. (насос-форсунки) Або варіант №2: може хтось вкурсі де в Польші реставрують,хто і почому?!?! В нас,у Львові цікавився хто їх робить, як виявилось- тільки в Бартатові, як сказали ціну ремонта...: shok: ...то дешевше застрелитись... :ireful:
А і ше.. VW Passat 2.5tdi (150к.с.) має такий самий хитро вимучений двигун і форсунки????? І який він по їзді порівняно з 1.9?? Має такий самий прихват на розгоні і на обгонах????????????????? Кращий чи гірший??????????
Великий розхід... троїть... зробили діагностику--і аблом... зняв,завіз на стенд........ НУ І ОБРАДУВАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Переливають...на всіх режимах чи як. Взагалі в Бартатові стараються розвести на ремонт форсунок. І що всі форсунки погані...????
Не знаю чи на всіх режимах, але лиють і не коректно працюють.. Принаймні вони вгадали шо вона троїть !!
А на рахунок розводілова - то так напевно воно і є!! Головне шо нема з ким порівняти ціни!, як мені майстри казали: шо такі форсунки роблять тільки там!! А тепер розказую їхні ціни: 1. ремонт (так вони називають заміну ТіЛьКи розпилювачів) коштує +- 2000грн./шт.!!!!!!! (і ніякої гарантії) 2. а нова 4000-4500грн./шт.!!!!! По їх словах 3шт. взагалі мертві а 1шт. так собі...!!!!!!!! А тепер - я думаю всі знають табл. множення!!!!!!!!!!!!!
Візьми почисть їх, постав нові гумки, відрегулюй і попробуй. взагалі ці форсунки доволі надійні. щоб так всі зразу полетіли