Шукаю книгу по Golf2 1.6D

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Grey, 6 кві 2009.

1. Grey

Grey Початківець

Гольф2 1.6Д
    [​IMG] Я шукаю таку книгу може в когось вона є, або можливо хтось знає де її можна скачати??? В принципі якшо хтось має інакшу я буду дуже радий, бо скільки я не шукаю по бензину є все, а по дизелю не можу нічого знайти

2. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    Є така!Подарувати?

3. Grey

Grey Початківець

Гольф2 1.6Д
    Так.:good:Буду тобі дуже вдячний:yahoo:. Скинь свій номер мені в приват

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    ну скыльки можна просити юзати пошук по сайту!?
    на пряму лінку:
    http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page01

Ремонт и эксплуатация VW Golf II, Jetta. 1983-1992г.в. (rus.) Руководство. 105 Mb.
    Ремонт и эксплуатация Volkswagen Golf 2 & Jetta 2 Очень хорошая книга на русском языке 17 Mb.
    Volkswagen Golf II 1.6 1.8 с 1984г. (rus.) Книга изд-ва "Арус". Модели C, CL, GL, Carat, GTI с карбюраторными и инжекторными двигателями: 1.6 л. / 51 кВт (70 л.с.); 1.6 л. / 55 кВт (75 л.с.); 1.8 л. / 66 кВт (90 л.с.); 1.8 л. / 82 кВт (112 л.с.), оборудованные 4- или 5-ступенчатой КПП, а также 3-ступенчатой АТ, выпускаемые с 1984 г. по 1991 г. 31 Mb.

5. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Є ще один цікавий сайт NoWa.cc
    Правда реестрація дибількувата а точніше,щоб побачити ссилки для скачування треба мати певну к-ть дописів, але на тому сайті знайдеш багато цікавого на будь яку тему.

6. Grey

Grey Початківець

Гольф2 1.6Д
    Будь-ласка читай уважніше тему. Я шукаю книжку по дизелю !!!. А всі книги які ти написав по бензинових моторах. Вибачаюсь (Ремонт и эксплуатация VW Golf II, Jetta. 1983-1992г.в. (rus.) Руководство. 105) Mb там є всі мотори але про все написано трохи стисло. Хотілося б звичайно книжку суто про дизель

Останнє редагування: 14 кві 2009
  7. denis1600

denis1600 Початківець

Golf2 1990. V=1,8 Mono-injector. RP 3 door
    book

Grey також шукаю щось подібне. Суто про дизель книга не потрібна так як там все однакове окрім ПНВТ (ТНВД). В дизелі я вважаю найскладніший вузол це паливна система. Це ДУЖЕ велика РЕГУЛЬОВАНА сила, а ці дві речі дуже важко поєднати. Собсно хотілось би і дізнатися більш досконаліше про роботу такого агрегату.

Сам трошки займався пошуком книжки про Паливні Насоси, але путьового не знайшов. На вихідних схожу до тракториста знайомого мож дасть шо почитати. Принцип дії дізнатися вистачить.

Просто на дослід є НАСОС з Гольфа от я і подумав може получиться відремонтувати??? З практичної точки зору реально?? Є на форумі знатні дизелісти???

Хо скачати книжку:"Руководство по ремонту и регулировке ТНВД BOSCH VE и его аналогов" Але вона платна безкоштовного лінку ще незнайшов.

8. dzed

dzed Новачок

Linkoln navigator
    Подивись на цьому сайті там є http://aido.ucoz.ru/index/volkswagen/0-52
    Ось і нструкція як качати безкоштовно http://aido.ucoz.ru/index/0-140

Останнє редагування: 2 сер 2011
  9. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Перших три посилання: Page Not Found (404)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)