шукаю майстра який може поміняти двигун 1,3 на 1,6 гольф 2

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем fishka, 9 лип 2012.

1. fishka

fishka Active Member

Seat Toledo, VW Golf 2
    шукаю майстра який може поміняти мені двигун 1,3 на 1,6 карбюраторний на гольф 2

2. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Це не є складна процедура. Зроблять в будь-якому більш-менш пристойному сервісі. Збери собі всі з/ч ! Це головне.
    Але спочатку знайди порядну майстерню і нехай вони складуть перелік потрібних з/ч. Порахуй собі добре, чи потягнеш бюджет ! А це (якщо робити по-людськи) потягне на 700-800$ мінімум. Ну, разом з роботою.
    І подумай добре нах воно тобі ?

3. fishka

fishka Active Member

Seat Toledo, VW Golf 2
    я поняв...

4. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Якщо вже щось міняти то щось на GT.
    1.3 на 1.6 даремна затрата бюджету. Ефект є, но того не стоїть.

5. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Ну в принципі, свій 1,3 продасть разом зі всім + коробас, і при розумному підході ще й в плюсах можна опинитись ! З досвіду знаю, що попит на мотор і моторку 1,3 - шалений.
    1,6 - нормальний, простий і економний мот ! А з тим ГТІ гемору буде порядно, та й бюджет 1,5 к. $. Якщо машина на кожен день, то 1,6 оптимально. І по розходу і по динаміці.

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Майстра не пораджу, але пораджу взяти донора Г2, позаяк тобі потрібно буде ВСЕ підкапотне замінити (крім проводки на фари :) ). Починаючи з куліси, закінчуючи вихлопом.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Можу це все зробити

8. fishka

fishka Active Member

Seat Toledo, VW Golf 2
    Я так зрозумів що це справді дорога і не зовсім проста річ тому вибачте за те що потурбував. І дякую всім за поради...

9. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Та ладно, нічого архіскладного чи дорогого там немає.
    Маю 1,6 РN в дуже доброму стані (для себе беріг, навіть в продаж ніде не ставив), 216 пробіг, карб 2ЕЕ, є все навісне і т.д. Нема вихлопу. Є куліса (в асортименті). Немаю коробки до нього, але 4S знайти взагалі не проблема. Є всі патрубки, радіатор. При бажанні можна і г/п поставити (є весь уст.комплект).
    Короче, я вже писав, і напишу ще раз - по фінансам можна і на 0, і на + вийти. Все ж з 1,3 продаш, а це все з 1,3 досить популярне.

10. mishanya

mishanya Початківець

Golf 2
    можу поміняти двигун.. міняв в себе... все працює без проблем.. звони домовимся.. тел.0967201696

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)