VW Polo-III 1.4 (12.1999р/в) Може хтось має, або знає хто продає зеркало заднього виду (Б/у) на лобове скло? Мстислав.
Підкажіть як дзеркало кріпиться до лобового скла, як його зняти? Може хто має фотоілюстрації, або малюнки. Мене цікавить сам тримач, він приклеєний, чи ні? І як при потребі його від’єднати від скла? Буду вдячний.
Якщо дзеркало на склі, то однозначно що приклеєне. Зрізають струною (я так думаю), бо бачив на власні очі, як пробували віддерти, то разом зі склом вирвали... Там якийсь спеціальний клей до скла, дуже міцний, схожий на силікон.
Дзеркало POLO В мене здається приклеєна маленька залізна площадка, а саме дзеркало можна від неї відчепити. Для того потрібно повернути тримач на 90 градусів.
Чітко відповісти можна прочитавши мануал - там описано як зняти зеркало. Нехай хтось в ельзу (у мене лише для ауді) гляне - будеш мати точну інструкцію. Якщо ж потрібно буде ще й зняти площадку що приклеєна клеєм на скло то без спецрозчинника для епоксидних клеїв і шприца не обійтися, бо всякі там нагрівання приводять до тріщин в лобовусі.
Може хто має мануал для VW Polo-III 1999-2000 р/в. Мене цікавить саме що приклеєне до лобового скла, залізна площадка, чи сам держач?
До лобового приклеєна пощадка. Сам тримач на защіпках до площадки кріпиться, і відповідно знімається, тільки метод знімання залежить від моделі авто - може бути що тре повернути на 90 градусів проти годинниковоїстрілки і тоді потягнути(вниз, вгору?), а може просто піджавши стопорне кільце на пластинці, що приклеєна до скла, потягнути(вниз, вгору?).