Шукаю на VW Polo-III зеркало з/в

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем mstyslav, 11 вер 2013.

1. mstyslav

mstyslav Початківець

Volkswagen POLO
    VW Polo-III 1.4 (12.1999р/в)
    Може хтось має, або знає хто продає зеркало заднього виду (Б/у) на лобове скло?
    Мстислав. :dntknw:

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    На розборці на пластовій було поло з півроку назад. Телефони десь на форумі є

3. mstyslav

mstyslav Початківець

Volkswagen POLO
    Підкажіть як дзеркало кріпиться до лобового скла, як його зняти? Може хто має фотоілюстрації, або малюнки. Мене цікавить сам тримач, він приклеєний, чи ні? І як при потребі його від’єднати від скла?
    Буду вдячний.

4. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Якщо дзеркало на склі, то однозначно що приклеєне. Зрізають струною (я так думаю), бо бачив на власні очі, як пробували віддерти, то разом зі склом вирвали... Там якийсь спеціальний клей до скла, дуже міцний, схожий на силікон.

5. romkoro

romkoro Початківець

Polo III
    Дзеркало POLO

В мене здається приклеєна маленька залізна площадка, а саме дзеркало можна від неї відчепити. Для того потрібно повернути тримач на 90 градусів.

6. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Чітко відповісти можна прочитавши мануал - там описано як зняти зеркало. Нехай хтось в ельзу (у мене лише для ауді) гляне - будеш мати точну інструкцію.
    Якщо ж потрібно буде ще й зняти площадку що приклеєна клеєм на скло то без спецрозчинника для епоксидних клеїв і шприца не обійтися, бо всякі там нагрівання приводять до тріщин в лобовусі.

7. mstyslav

mstyslav Початківець

Volkswagen POLO
    Може хто має мануал для VW Polo-III 1999-2000 р/в. Мене цікавить саме що приклеєне до лобового скла, залізна площадка, чи сам держач?

8. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    До лобового приклеєна пощадка. Сам тримач на защіпках до площадки кріпиться, і відповідно знімається, тільки метод знімання залежить від моделі авто - може бути що тре повернути на 90 градусів проти годинниковоїстрілки і тоді потягнути(вниз, вгору?), а може просто піджавши стопорне кільце на пластинці, що приклеєна до скла, потягнути(вниз, вгору?).

9. mstyslav

mstyslav Початківець

Volkswagen POLO
    Дійсно, повернув проти г/с і тримач знявся!!!
    Дякую за пораду!

10. mstyslav

mstyslav Початківець

Volkswagen POLO
    Дякую, вже знайшов!!!:wacko1:
    :drinks:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)