надоїло їй дітьо вже бавити,дома засиділась,малому 5 років,вже замучились шукати роботу по Вашому Магазині,одне шарлатанство,отже прошу допомоги в одноклубників,вік 25 років Дружина отримала диплом бакалавра "Облік та Аудит" Комерційної академії,досвіду роботи як такого немає(окрім продажу одягу на ринку) ,має знання компютера на рівні користувача,стоїть на "біржі",дуже відповідальна до роботи,приємний зовнішній вигляд,хотілось би знайти щось в офісі,або пропонуйте якісь варіанти,бо теж не охота відсилати на будь-яку роботу
hr-lviv@ukr.net мене звати Юрко, займаюся персоналом, в тому числі і підбором. Три тижні тому взяли людину в бухгалтерію, вакансій наразі немає. Хай надішле своє розширене резюме мені, в перспективі буде розширення відділу. В резюме написати примітку "Фольцваген клуб", щоб я знав чиє резюме. Пробуй-те і все вийде.
Моя дружина теж хоче на роботу, але десь з осені. 32 роки, освіта вища, (ЛНУ ім. І. Франка, хімічний факультет). Працювала вчителем хімії в школі. Потім декретна відпустка, переїзд до Львова. Пунктуальна, відповідальна. ПК - користувач. Будемо вдячні за пропозиції чи інформацію.
5 років в гуртовій торгівлі, комерційним директором,тобто бездельніком))) організовував роботу колективу, замитнював вантажі, вів переговори, укладав договора, їздив у відрядження по Україні і закордон, іт.д. іт.п., вобшем все крім питань які міг вирішити тільки насяльніка, ну і бухгалтеріїї)))фірма працює, кризу пережила, я пішов через те що стало скучно, ну і з особистих мотивів, та й хочеться чимось новим зайнятись)))
Аналогічно! Шукаю для себе роботу, мож комусь тре молоді спеціалісти?! У червні цього року отримав диплом Магістра спеціальності ''Економічна Кібернетика'' ф-ту ''Менеджменту'' Львівської Комерційної Академії (колишній Торгово-Економічний). Стаж. . . (всі хочуть з стажем, а де його взяти?!) у мене 3.5р. стажу в КС оператор колл-центру! Є певні навики в продажах. Буду вдячний за підказки і пропозиції.
щоб не створювати нову тему пишу туткай. на даний момент в активному пошуку роботи. щодо досвіду то є стаж торгового агента (львівський горілчаний завод більше 2 років) і банківського працівника (спочатку оцінка майна під кредити кілька років і цього року пропрацював 3 міс. по продажу конфіскату в банку). шукаю щось пов"язане з оцінкою (наприклад ломбард) або щось пов"язане із прямими продажами. але в принципі готовий розглянути всі варіанти. чекаю пропозицій.....