Поможіть найти передні сідушки рекаро від г2 або г3 жті накладку пласмасову на багажник(ту шо коло номерів 91р джетта) П.С. вже всі шроти шо знав об"їздив...
Відповідь: шукаю такі сідушки в шкірі зараз продають в оголошенях на цьому форумі.. коли продавали їхза 250 (шкіра) баксів всі мовчали а тепер всі знов шукають.. я собі замовив такі якшо привезуть то свої продам звичайно.. стан в мене думаю на 5- 4+ а якшо серйозно хочете тюнити то раджу шукати не від фольців а просто сідушки.. на тюнінгу продавали недавно цікаві за 100$ але вони біля тих шо в мене ІМХО близько не лежали (підтримки нема практично) але зновуштаки цікавіші ніж стокові.. так от до чого я веду той чювак має продавати ше один комплект таких тому заходіть на тюнінг деколи і дивіться.. кажуть шо на опелівському шроті продавали недавно шось з підтримкою поки я подзвонив то продали (раз на омезі новій такі рікаруси бачив шо чуть не обстрілявся тому дзвоніть по шротах і питайтесь.. колись як мав вже ті в мужика були він двойки GTI але то було давніше і він в дрогобичі живе.. їжду по всяких точках якшо шось попадеться то маякну.. собі тоже шось шукаю бо нема межі совершенству
Відповідь: шукаю є одна.. така як я виклав фото потребує перетяжки і хочуть 80$ та людина шо мені мала найти найшла тільки одну отаку.. якшо цікавить то дам контакти, але з одною спорт а другою сток якось несерйозно їздити.. якби я всештаки мав якусь прікольну і одну то повикидав би все крім неї з салону :twisted: