Шукаю Пускове устройство до карбюратора Pierburg 2E на своє авто в хорошому робочому стані. В нас в Луцьку його продають тільки разом з карбом, а це приблизно 100 у.о. Підкажіть чи порадьте де взяти. Дякую.
Боюся, новий дешевше не вийде А хтось чув про пускові модулі Webasto? Підігріває масло, стартер та карб в одному. Цікавлять ціни та де то чудо продається.
Шановний адмін дана тема вже піднімалась http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=5057&highlight=webasto
В піднятій темі просто примочка, яка вмикає пічку і гріє антифриз. А я говорю про нагрівач масла, стартера та карба, це серйозніша система, яка дозволяє завезтися при мінусових мінусах і зроблена для надійності а не комфорту. Думаю, не потрібно пояснювати, що таке замерзлі щітки стартера чи густе масло для двигуна. Вже не кажу про холодний пуск на карбових авто. І теплий антифриз цьому ніяк не зарадить.
взагалі то наскільки я знаю на вантажних авто вебасто виконує саме таку функцію, тим самим нагріваючи повністю двигун і салон.
Чув про інші системи, це електричне нагрівання картера, стартера та карба. Власне сам цікавлюся тим, але беруть сумніви, що нагрів антифризу зможе зробити карб гарячим. Може хтось зна з практики?
Наскільки мені відомо в деяких ягуарах є саме така система, тобто включаєш в розетку 220В 5 хвилин і машина повністю прогріта, тому я сумніваюсь що вдасться самостійно придбати і встановити такого типу систему на наші авта. Якщо не правий поправте.
Ну взагалы-то через карб проходять патрубки з антифризом (для біметал пружини) А навіщо тобі карб гріти? І навіщо гріти стартер?
зновуш таки поправте як помиляюся вебасто -це система яка гріє все і яку ти включаєш за 4 мін.як сигналку.приходиш і сідаєш в уже тепле авто, на старій автівці таке стояло... я от про що говорилося раніше втикнув в розетку і гріється масло,то наші кулібіни придумали воно коштує 150 грн. і працює за принципом кіпітільніка,включив в 220 на 3 мін. і масло розігріте,доречі корисне для авто з малою компресією....