Шукаю

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем gelo, 19 січ 2010.

1. gelo

gelo Початківець

VW PASSAT B3 ,1.8 RP 1989-був
    Шукаю Пускове устройство до карбюратора
    Pierburg 2E на своє авто в хорошому робочому стані. В нас в Луцьку його продають тільки разом з карбом, а це приблизно 100 у.о. Підкажіть чи порадьте де взяти. Дякую.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Шукай по магазинам новий окремо

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Боюся, новий дешевше не вийде :sad: А хтось чув про пускові модулі Webasto? Підігріває масло, стартер та карб в одному. Цікавлять ціни та де то чудо продається.

4. Doctor

Doctor Active Member

VW Passat GL 1.6 AEK 1995 був, Ford Mondeo 06р. 1.8 125 кс
    Клубна карта:
    000410
    Шановний адмін дана тема вже піднімалась
    http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=5057&highlight=webasto

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    В піднятій темі просто примочка, яка вмикає пічку і гріє антифриз. А я говорю про нагрівач масла, стартера та карба, це серйозніша система, яка дозволяє завезтися при мінусових мінусах і зроблена для надійності а не комфорту. Думаю, не потрібно пояснювати, що таке замерзлі щітки стартера чи густе масло для двигуна. Вже не кажу про холодний пуск на карбових авто. І теплий антифриз цьому ніяк не зарадить.

6. Doctor

Doctor Active Member

Клубна карта:
    000410
    взагалі то наскільки я знаю на вантажних авто вебасто виконує саме таку функцію, тим самим нагріваючи повністю двигун і салон.

7. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Чув про інші системи, це електричне нагрівання картера, стартера та карба. Власне сам цікавлюся тим, але беруть сумніви, що нагрів антифризу зможе зробити карб гарячим. Може хтось зна з практики?

8. Doctor

Doctor Active Member

Клубна карта:
    000410
    Наскільки мені відомо в деяких ягуарах є саме така система, тобто включаєш в розетку 220В 5 хвилин і машина повністю прогріта, тому я сумніваюсь що вдасться самостійно придбати і встановити такого типу систему на наші авта. Якщо не правий поправте.

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ну взагалы-то через карб проходять патрубки з антифризом (для біметал пружини)
    А навіщо тобі карб гріти?
    І навіщо гріти стартер?

10. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    зновуш таки поправте як помиляюся
    вебасто -це система яка гріє все і яку ти включаєш за 4 мін.як сигналку.приходиш і сідаєш в уже тепле авто, на старій автівці таке стояло...
    я от про що говорилося раніше втикнув в розетку і гріється масло,то наші кулібіни придумали воно коштує 150 грн. і працює за принципом кіпітільніка,включив в 220 на 3 мін. і масло розігріте,доречі корисне для авто з малою компресією....

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)