От в чому справа. сьогодні ні з того ні з сього.появився якись шум скоріше якись брязкіт в двигуні.схожись ні дзвінок трамвая тільки глухіший. але він появляється тіки коли доходжу до 2000 оборотів і зникає на 2250.тобто в проміжку 2000-2250 є брязкіт.на нейтральній і з вижатим щепленням те саме. ЩО ТО МОЖЕ БУТИ?
Причин може бути кілька. У мене колись як накрився підшипник в генераторі, то звук був такий наче під капотом відро з гайками деренчить Ще теоретично можливий варіант що загнулася одна із лопастей на самому генераторі (або й не одна) і зачепає за корпус чи ще щось саме на тих обертах. Словом, відкривай капот, газуй і прислухайся
Щоб виключити варіант з генератором, який припустив Martini, заведи авт. із знятим ремнем генератора, заодно і помпу водяну виключиш зі списку. Якщо звук не пропаде - тоді або двигун або КПП. Ще зверни увагу на захист ремня ГРМ, чи ніде не чіпляє, і прислухайся до випускного колектора, тому що при підсіканні він самі різні звуки може видавати. Якщо самі прості тести не виявили причини, тоді: Послухай, з якого саме місця звук,це може бути розпредвал/проміжний вал, якщо з району ГБЦ, або ппц диференціалу, якщо з КПП. Хоча сам факт що звук зявляється при 2000 і зникає при підвищені обертів підказує, що проблема може бути пов*язана з тиском масла... А взагалі, подивись на все, що могло б відкрутитись і деренчати, захист випускн. колектора, уловлювач теплого повітря до патрубка на пов. фільтр (металевий), захист полуосі справа знизу під мотором, захист вихлопної і сам випускний тракт.
генератор виключаю заміма всього в ньому була 2 місяці назад. от все перевірю завира але мене насторожує що на підвищених зникає???? завтра пої ду на сервіс зроблю діагностику,бо шось мені то дуже дуже не подобається!!!!
ІМХО, якщо появляється і зникає, значить це швидше всього не повязано з тим що обертається, а з тим що щось теліпається - резонанс входить
Значить проблема була от в чому. Тріснув кронштейн гідропідсилювача і шківки терлися один об інший от від чого і був такий шум. може хтось має такий кронштейн? і ще діагностика показала що в мене загнулася рульова рейка((((( маю 2 виходи 1 рестврація за 1500 грн або б.у десь казали за 100-150 американських тугриків.щось підкажіть по цьому виборі.