Появилась одна не постійна проблемка. Замітив відколи похолодало і машина простоїть цілий день на вулиці, то ввечері коли їду до дому при приторможуванні задня права колодка дає дивний звук ш.... . І так продовжується кожного разу при приторможуванні десь перших 2-3 км їзди потім проходить. Таке враження що колодка прогрівається і все стає окей. Зранку такої проблеми при виїзді з гаражу нема.Тормоза працюють добре ABS теж. Шумить тільки задня права. Розумію що найкраще зняти барабан і дивитись причину , але думаю може в когось таке було і хтось скаже не парся підкрути якусь гайку і все пройде( хоча надії на таке мало)
Ну в мене перших 1-2 тормозіння після виїзду з гаражу зранку також так шумлять. Я думаю це варіант норми.
Foma, не пар собі мозги зроби голосніше мангітофон. в мене теж так шуміло, просто поміняй колодки то в них проблема. вони разом з тягами желізними. п.с. а колеса всі добре накачані? п.п.с. а машину миєш з воском чи без?
А ніби ти не бачив як я мию!!! І чим!!! Ти що намікаєш що я від частого миття колодки постирав? З ЖЕЛІЗНИМИ ТЯГАМИ РАЗОМ :rofl: