Братва поможіть, поміняв трос спідометра (новий), а ця зараза шурчить так, що аж трафляє. Три рази розбирав, мастив солідолом там де тросік входить в спідометр, чуть-чуть помагало ( на 300-500 км) і знову за старе Хто мав щось подібне підкажіть будьласка!!!!
Відповідь: Шумить Трос спідометра я мав поминяв 3 троса пробуві від пасата і від гольфа ніфіга не допомогло, схоже на те що сам щиток треба дивитися
Відповідь: Шумить Трос спідометра Тоже шумел пришлось переставить тросик в старый кожух. Пол года как нормально
Відповідь: Шумить Трос спідометра та щиток буцім ок, на старому ж нешуміло, а як переставити тросік в старий кожух???
Відповідь: Шумить Трос спідометра На Джетті мені частково допомогло цей еластичний трос прогнути в інший бік чи покрутити його наскільки це можливо як телевізійну антену.
Відповідь: Шумить Трос спідометра В мене тож шумить але вже привик, більше звку музики і нічого не чути!
Відповідь: Шумить Трос спідометра І в мене шумів, новий, я теж його крутив (під капотом) знімав оті резинові заглушки допомагало!! Пізніше поставив б\у тросік від джети тепер тихо..
Привіт Змасти трос змазкою для рульових рейок Процедура така : витягуєш трос в одну сторону , наклвдаєш змазку. далі в ішу сторону до упору , кілька раз прокручуєш і накладаєш змазку на витягнуту сорону. Дальше процес повторюється . ціль - загнати змазку всередину При монтажі тросу , дивись - щоб не було гострих перегибів.
але як його туда подати по всій довжині? :/ в пятницю змастив підкапотну частину тросіка щеплення ріденьким компресорним маслом подивимся на скільки хватить.. в мому варіанті думаю ліпше би було WDешки туда напшикати бо вона не змішувалась би з пилюкою але посмотримо
не згідний!він не має такої жирності і змащуваності як "grease"(літол, салодол, накрайняк тех.вазелін)
Я творив так: Береш НІГРОЛ, розігріваєш на камфорці, чи запальничці у консервній банці, він стає ріденьким як водичка. Тросік витягаеш, заливаєш через лієчку в кожуш троса і вшьо. Він в холодному стані такий як мед густий і завжди буде там на тросіку. Масельце, собливо ріденьке не катіт, бо стече і до побачення.