Похваліться хто скільки витискав (швидкість) зі своїх гольфіків. У мене - 1,6 89 р. і більше 150-160 їхати не хоче (хіба з горки!:smile
Відповідь: golf II CL 1.6 О! Нормально. А шо мені робити?!! Пару днів тому один майстер сказав, що можливо не відкривається друга камера в карбюраторі. :-( І ще якись датчик може не працювати... Тре міняти машину. Може Corado? До речі, хтось має? Щось може сказати?
Відповідь: Швидкість Golf 2 Хоч і не гольф, але витискав 220. Щодо Коради, їздив, але не мав. Корок, як корок, що про нього казати?...
Відповідь: Швидкість Golf 2 Ну так максималка від коробки тоже залежить. У мене 4-х ступка, а там нерозженешся Треба шукати 5-ти.
Відповідь: Швидкість Golf 2 в мене також 4х-ступка, 140 ще трохи більше піде але не розганяв, ібо нафіг нетреба.
Відповідь: Швидкість Golf 2 Як це не треба??? Треба інколи продемонструвати нещасним власникам non-VW - в чому щастя. Я завжди так роблю. Навіть якщо їде злий пацюк на великокубовому моторі - і обганяє мене - ми доїжджаємо до найближчого населеного пункту - і там нещасному червяку починають труситися жижки - він збавляє і тут же получає по самі гланди від гальфа! :mrgreen:
Відповідь: Швидкість Golf 2 ні на Р15 205/50 вона краще дороги тримається тому 150 ше не дуже страшно
Відповідь: Швидкість Golf 2 2 Scirocco: А інколи і в крайньому правому Свою по прямій - 160км/г на п'ятій (по мануалу на четвертій). Далі обмежувач, редиска. Так би йшла.. З горки - 180км/г. Але після 170 аж занадто трясти стало по наших дорогах Ps. 1.4 моновприск, дроссель 1.8, стрижений їжак, вибитий каталізатор, прямоточна банка, 195/50х15, шумка дверей, трохи музики, одна пасажирка та багато хламу в багажнику
Відповідь: Швидкість Golf 2 А мені казали, що від коробки залежить тільки розхід пального а не максималка. 4 в 4-ступці і 5 в 5-ступці - прямі передачі.
Відповідь: Швидкість Golf 2 Ніфіга. Пятиступка дає 120 на 5 передачі при 3000 обертах. В мене на 4 ступці 120 - при 4000 обертах. Про пятиступку мені Флай бахвалився - якщо я помилився - скубіть його за чуба. :-D
Відповідь: Швидкість Golf 2 Крім того, наскільки знаю в 4 ступки передаточне число 0.91 на 4 передачі. А 5-ступки - 0.79 на 5. (хоча є пятиступки і з 0.91 на 5). Я це прочитав в мудрій книзі яку виклав Scirocco GTI.8) :-D
Відповідь: Швидкість Golf 2 В мене тоже двіжок 1.3 і коняк помойму чуть більше чим в тебе, і 5 передача 0.78. Мотор її не витягне (в мене навіть пара 4.1) . Більше 4200-4300 дууууже тяжко. 150 максималка на 5 і все. Таке враження що відсічка :-D Тому максималка в тебе скоріш за все буде на 4 передачі, бо її можна викрутити до 6000 легко. 4 передача в мене 1.13 (але стандартна 0.91, бачу такаже як на гольфах, вона тоже до 5500-6000 покрутиться) А вот розхід залежить, так як краще їхати 120 на 3000 на 5 , чим 120 на 4000 на 4