Кто какие предпочитает и почему? Есть альтернатива стандарту- это спортивные. Или ковши или регулируемая спинка.
Відповідь: Сидения в Авто. Предпочтения,выбор,цена В мене стоять Recaro з регульованою спинкою (яка ше і відкидається, бо гольф 3-х дв.) Залазити-вилазити не дуже зручно, хоч я вже звик. Зато комфорт в довгій дорозі і при екстримальній їзді на вищому рівні. Є ше один бонус-коли спинка повністю опущена, дуже кльово спати в тих сідухах, зранку спина не болить (перевірено двома поїздками в Крим, по дорозі ночували в машині). ІМХО, ставити нерегульовані ковші в машину для щоденної експлуатації по місту-незручно (пробував ковші Bimarco), тому шо час від часу виникає необхідність змінити положення хребта. Тим більше, шо по місту і пробках переважно спинку трохи підіймають, щоб було краще відчуття габаритів для маневрування в щільному потоці транспорту, на трасі (в довгій поїздці)-опускають, щоб заняти зручніше положення, відчуття габаритів на високих швидкостях вже не має такого суттєвого значення, як в місті. З нерегульованими ковшами такої можливості немає, тим більше є імовірність, шо прийдеться довго бавитись з кріпленнями, шоб знайти оптимально зручне положення сидіння. Такі ковші-прерогатива спортивних автомобілів, які використовуються тільки на час гонок.
Відповідь: Сидения в Авто. Предпочтения,выбор,цена Значит Спорт регулируемые кресла лучше всего подойдут для езды,ковши для спорта, а стандарт для таксистов.. Кстати сколько стоят Рекаро?
Відповідь: Сидения в Авто. Предпочтения,выбор,цена Мої Recaro приїхали з бундеса разом з гольфом, попав в 200 у.е. шоб їх перетягнути новим матеріалом і привести в гарний вигляд. В нас б/у сидіння такого плану коштують 150-300 у.е за пару, в залежності від їх стану, але оригінальні рекаро попадаються рідко і коштують дорожче. Нові-космос нереальний..., хіба шо брати якийсь фуфловий бренд.
Відповідь: Сидения в Авто. Предпочтения,выбор,цена може хто скаже сідушки Golf 2 з ліфтом - проблема, чи часто бувають?
Відповідь: Сидения в Авто. Предпочтения,выбор,цена ну а если закроем глаза на брэнд, и посмотрим на удоьбство посадки,качество материала,качество рамки наполнителя. ? Что скажете например кресла до 1000 грн или чуть больше?
Відповідь: Сидения в Авто. Предпочтения,выбор,цена 2S@sha в мене в Г2 сідушки з ліфтом, правда дроти не підведені. А так взагалі інколи попадаються, правда в нормальному стані я так і не знайшов.