Сигналізація jaguar ez-a, глючить, двигун не заводиться ? help

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Yarema, 28 гру 2014.

1. Yarema

Yarema Початківець

Tiquan
    Панове, з настанням морозів важко почала заводитись машина. Починає блимати аварійка, брелок сигналізації пілімкає. зрештою не годен завезти зовсім. 99% причина в сигналці. читаю в неті як відновити заводські параметри. є якісь секретні кнопки, а я поняття не маю де вони.
    Підкажіть будь ласка майстра у Львові? дякую

2. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Може просто акумулятор сів або поганий?

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Сигналка може не давати взагалі завести авто, але не погіршить холодний пуск.

4. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    Я також думаю, що проблема в низькому заряді АКБ, якщо не охота самому пробувати розібратися, то Pavlo_lviv тел. 0636170141 має допомогти.

5. Yarema

Yarema Початківець

Tiquan
    Дякую! таки акум здох :) а хулі - 8 років вже, на станції поржали і ви поржіть :)

Останнє редагування: 29 гру 2014
  6. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    на Tiguan"і 8 років :eek:

7. Serhiy Kachmar

Serhiy Kachmar Початківець

VW Passat 1.9tdi
    Перепрошую що влізаю, в мене такаж фігня.Відкриваю ц/з відкриаю дерку і починає блимати аварійка,а запалення не реагірує.Сигналізація Магнум;що тільки не пробував івідключав клеми на А/Б і відєднював фішку на сигналізації,нічого не помогло.І А/Б повністю заряжав 0, що можити порадити як її розблоковати або відключити.Шукав цю магічну кнопку (Валет) не знайшов,може її взагалі немає.

• Подобається Подобається x 1
  8. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Яка верія магнума з GSM чи без?

9. Serhiy Kachmar

VW Passat 1.9tdi
    Яка версія точно не знаю бо була куплена машина з нею 8р. тому.Обдивлявся її і нічиго крім назви не знайшов на коропці.Я думающо одностороння штатна, машина з 95р.вона працює через Ц/З

10. Serhiy Kachmar

VW Passat 1.9tdi
    Може хтось знає якогось майстра до неї, який би зміх приїхати Бо я не можу виїхати. Конт.тел.097-69-41-797

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)