Панове, з настанням морозів важко почала заводитись машина. Починає блимати аварійка, брелок сигналізації пілімкає. зрештою не годен завезти зовсім. 99% причина в сигналці. читаю в неті як відновити заводські параметри. є якісь секретні кнопки, а я поняття не маю де вони. Підкажіть будь ласка майстра у Львові? дякую
Я також думаю, що проблема в низькому заряді АКБ, якщо не охота самому пробувати розібратися, то Pavlo_lviv тел. 0636170141 має допомогти.
Перепрошую що влізаю, в мене такаж фігня.Відкриваю ц/з відкриаю дерку і починає блимати аварійка,а запалення не реагірує.Сигналізація Магнум;що тільки не пробував івідключав клеми на А/Б і відєднював фішку на сигналізації,нічого не помогло.І А/Б повністю заряжав 0, що можити порадити як її розблоковати або відключити.Шукав цю магічну кнопку (Валет) не знайшов,може її взагалі немає.
Яка версія точно не знаю бо була куплена машина з нею 8р. тому.Обдивлявся її і нічиго крім назви не знайшов на коропці.Я думающо одностороння штатна, машина з 95р.вона працює через Ц/З
Може хтось знає якогось майстра до неї, який би зміх приїхати Бо я не можу виїхати. Конт.тел.097-69-41-797