Сигналізація включається сама

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем player777, 24 гру 2010.

1. player777

player777 Active Member

Golf 3 1.8 ADD 1996 Тушкан
    Підкажіть що таке може бути,барабашка якийсь напевно сидить в машині і трясе нею,на стоянці мені сказали що в мене сама включається сигналка,вже пару раз і під будинком таке замічав,пищить,виглядаю у вікно а нікого нема....

2. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Передивись всі кнопки сигналізації (капот, багажник, двері), може бути поганий контакт!

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Точно затекло десь водою....візьми понатискай всі кнопки руками декілька раз.....розрухай

4. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    і це бажано зробити терміново, пока твоя сигналка когось конкретно не дістала.

5. ryslan

ryslan Початківець

B3i 1,8 digifant 1988
    Якщо кнопки в нормі то подивись наскільки накручено на датчику удару,якщо більше половини то збав щоб було трохи менше половини.Є такі сигнолки що треба щоб включена була лампа освітлення салону при зак.дверей лампа тухне.Якщо лампа була не вкл.то через 15 хв.сигналка включається сама повідомляючи що двері відк. Передивись щоб всі провода були заізольовані не торкались на масу.

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    +1 Було в мене таке. Правда це не через те що сигналка така а через те що вона не правильно завязана на кінцевики. В мене таке було на старому Г2 і сигналці APS. Включив лампу в режим підсвітки при відкритих дверях і глюк пройшов.

7. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Тут не в сигналці причина, а в глюку , який її ставив))) В книжці до сигналки мае бути як запрограмувати зони безпеки - тобто кінцевики і ударний датчик. Я кщо їх відключити програмно, то стане ясно - в них справа чи ні

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)