Сигналізація з автозаводкою.

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Philharmonic, 22 січ 2011.

1. Philharmonic

Philharmonic Початківець

Polo., 1.3., 1994
    Підкажіть хтось будь-ласка, плюси і мінуси сигналізації з автозаводкою, де можна купити і встановити, і чи варто взагалі купляти? Поясніть хтось будь-ласка, бо я по тій справі чайник і не розумію, якшо заводити машину з пульта то замок запалювання виходить непотрібний чи як?????????:shok::shok:

2. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Наскільки я розумію то машина постійно має бути на нейтралці

3. нанаєць

нанаєць Active Member

VW Vento 1.8 ABS
    Клубна карта:
    000076
    брат купив поло з такою сигналкою але пробували настроїти автозаведення але нічого з того не получилось (сигналка фірми comex або щось подібне)

4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Більшість сучасних сигналок мають таку опцію, але біда в тому що не на кожну машину можна то встановити :sad:
    Моя, наприклад, підтримує таку опцію, але вона у мене не задіяна.

Я розумію, що зимою лінь виходити з будинку, щоб прогріти машину, а так включив дистанційно, прийшов через пару хвилин - сів і поїхав, але... чи варто полегшувати роботу крадіям? Адже достатньо в цьому випадку підібрати код сигналки якимось там кей грабером, і машини німа :sad:

5. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    в мене на пасаті Б3 стояла APS-9000.все супер працювало.

6. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Якщо з розумом ставити то досить приємна штука, але якщо стоїь імобілайзер то встановлення майже неожливе(зі збереженням функціональності). Якщо купувати то дорогу з кучою датчиків типу : чи в нейтралі коробка, який заряд АКБ, щоб виставлялося чітка кількість спроб запуска та їх тривалість. Бо можна прийти з ранку і побачити своє авто десь в куширях чи в задньому бампері чужої машини. Якщо запуск з відстані видимості то краще вийти і самому запустити ключем, а потім замкнути брилком якщо кудись треба відійти( часто таке робив на Голфі, поки авто ночувало на вулиці). Зараз на Рено навіть сигналки немає лише ЦЗ з брилком-ключем(авто ночує в гаражі). І дійсно полегшувати роботу крадіям .... мабуть неварто, краще купи двустороню сигналку з гарним радіусом дії, а на з економлені гроші подаруй квіти коханій людині! Це моя думка.

7. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Она реально должна постоянно стоять у тебя на нейтралте!!!И вот представ себе что ты по какойто случайности (ну замахатый с роботы)по привычки поставил на передачу,а перед тобой какое-то препядствие (машина или дерево) И ВСЕ новый бампер тебе гарантирован или еше хуже!!!!
    И вот теперь ВОПРОС: НУЖНА ТЕБЯ ТАКАЯ СИГНАЛКА С ТАКИМ ДЕВАЙСОМ????

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ну вобще идея хорошая, мне нужна :)
    машина под окном на глазах а с памятью проблем вроде нет :)
    кроме того у машин с автоматами такой проблеммы нет

9. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Это хорошо!!! А что делать тем у кого ручная коробка??? :)

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    думать головой :yes:

11. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Таваріщі))), кому нада всім поставлю, навіть так, що автозаводка буде спрацьовувати тільки на ручніку чи нейтралці)))), а всім щасливим обладателям турободизелів-щей турботаймер))))))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)