Підкажіть хтось будь-ласка, плюси і мінуси сигналізації з автозаводкою, де можна купити і встановити, і чи варто взагалі купляти? Поясніть хтось будь-ласка, бо я по тій справі чайник і не розумію, якшо заводити машину з пульта то замок запалювання виходить непотрібний чи як?????????:shok::shok:
брат купив поло з такою сигналкою але пробували настроїти автозаведення але нічого з того не получилось (сигналка фірми comex або щось подібне)
Більшість сучасних сигналок мають таку опцію, але біда в тому що не на кожну машину можна то встановити Моя, наприклад, підтримує таку опцію, але вона у мене не задіяна. Я розумію, що зимою лінь виходити з будинку, щоб прогріти машину, а так включив дистанційно, прийшов через пару хвилин - сів і поїхав, але... чи варто полегшувати роботу крадіям? Адже достатньо в цьому випадку підібрати код сигналки якимось там кей грабером, і машини німа
Якщо з розумом ставити то досить приємна штука, але якщо стоїь імобілайзер то встановлення майже неожливе(зі збереженням функціональності). Якщо купувати то дорогу з кучою датчиків типу : чи в нейтралі коробка, який заряд АКБ, щоб виставлялося чітка кількість спроб запуска та їх тривалість. Бо можна прийти з ранку і побачити своє авто десь в куширях чи в задньому бампері чужої машини. Якщо запуск з відстані видимості то краще вийти і самому запустити ключем, а потім замкнути брилком якщо кудись треба відійти( часто таке робив на Голфі, поки авто ночувало на вулиці). Зараз на Рено навіть сигналки немає лише ЦЗ з брилком-ключем(авто ночує в гаражі). І дійсно полегшувати роботу крадіям .... мабуть неварто, краще купи двустороню сигналку з гарним радіусом дії, а на з економлені гроші подаруй квіти коханій людині! Це моя думка.
Она реально должна постоянно стоять у тебя на нейтралте!!!И вот представ себе что ты по какойто случайности (ну замахатый с роботы)по привычки поставил на передачу,а перед тобой какое-то препядствие (машина или дерево) И ВСЕ новый бампер тебе гарантирован или еше хуже!!!! И вот теперь ВОПРОС: НУЖНА ТЕБЯ ТАКАЯ СИГНАЛКА С ТАКИМ ДЕВАЙСОМ????
Ну вобще идея хорошая, мне нужна машина под окном на глазах а с памятью проблем вроде нет кроме того у машин с автоматами такой проблеммы нет
Таваріщі))), кому нада всім поставлю, навіть так, що автозаводка буде спрацьовувати тільки на ручніку чи нейтралці)))), а всім щасливим обладателям турободизелів-щей турботаймер))))))