Тепер в мене не беха, але маю глюк маленький з сигналками( я так думаю) . Там ще крім шеріфа стоїть щось заводське, яке через раз розблоковує мені двері і не дає відкривати передні вікна. Та й може поставитись на охорону сама, а на пейджері нічого не сказа но. Якщо відключити від акумулятора біди не станеться, чи то поможе ? п.с.Там якийсь дивний звук при намаганні відкрити, схожий на звук водопровідного крана, коли нема води Хельп Додано через 15 годин 24 хвилини В мене першого таке сталось ?
Відповідь: Сигналки Стосовно першого то мабуть треба змінити програму, щоб не конфлінтувала з штатною системою. стосовно другого то мабуть в тебе ВАКУУМНИЙ центральний замок жужжить, таке буває, а в чому взагалі проблема, скинув усі настройки твого Шеріфа і поставив такі які тобі треба?
Відповідь: Сигналки У Фольксах дуже розумна вакуумна система. На скільки я знаю, то щоб вона грамотно працювала з сигналкою треба докласти неабияких зусиль (шукай на ...мск.ру). А може в тебе просто розгерметизована вакуумна система?
Відповідь: Сигналки Я помітив , що вона не проста. Воно ше може заблокувати запалювання як іммобілайзер і при відкриванні дверки світиться та лампочка шо біля кнопки закривання дверей, машина сигналить клаксоном і блимає. Відключається цей глюк з пейджера Сигналка Шеріфф ZX-910. Сьгодні зранку все нормально працювало, а проїхав 4 км і знов глючить. Ше одне: Як сідав в обід в машину, то замість 12-ї на годиннику було 16:... (десь той час, коли я вчора її поставив). + коли натискати керування моїм вікном гасне все світло на дверці(поки кнопку тримати) і голосно клацає , здається, реле. Додано через 1 хвилину П.С. Про звук: при намаганні відкрити вікно . Але його вже нема(звуку).
Відповідь: Сигналки Робота для Віталіка, що тобі на БМВ склопідйомник робив, він любить головоломки!!!!
Відповідь: Сигналки Про ці всі глюки не скажу, бо просто не розбираюсь, але ось тут якраз обсуждають штатний імобілайзер, сподіваюсь поможе. Єдине що я вкурив - просто відключати його від акума не получиться.
Відповідь: Сигналки і вирішувати вміє. Але вчора я його не застав :-? Додано через 16 годин 55 хвилин Там дрот мінуса перетертий був Додано через 17 годин 26 хвилин І за рахунок того глючило усе що було в дверці Центр замок, поки ще не матюкається. Як ше шо станеться - триматиму в курсі Усім дякую .