У мене пята передача на швидкості 80 і більше при включені свистить, не зняю що саме чи шестерні чи синхронизатори, підскажіть що треба робити і скільки будуть орієнтовно коштувати запчастини.
Відповідь: синхронизатори В сам момент включення, чи свистить, коли включена? Чи пропадає звук на більшій швидкості (обертах двигуна) без нагрузки? Якшо свистить, коли включена, то синхронізатори тут нідочого. Перевір рівень масла в КПП, попробуй включити 5 передачу, а потім, коли з*явиться звук, витисни щеплення, якщо звук пропав і рівень масла в порядку, а на більшій швидкості звук на передачі не зникає-ІМХО кпп в ремонт...якшо в тебе 020 І взагалі, коли задаєш таке питання, пиши тип і номер кпп, коли, як і після чого з*явився звук...
Відповідь: синхронизатори Послухай Маркела - хочеш щоб тобі "правильно" відповіли правльно задай питання. ПС. А так дійсно подивись рівень масла. по маслу в коробці дивись нижче - є окрема тема.
Відповідь: синхронизатори Вибачте що не правильно сформулював питання, визг зявляється тільки коли вмикаєш передачу при швидкості 80 і більше, нажаль не знаю яка у мене коробка - хотів би і сам знати, якщо можна підскажіть де це написано